Pozdrav svima!!
Imam jednu dilemu neznam kaj uzet izmedu ove dvije ploce i ova dva proca?
Grafa je vec kupljena XFX ATI HD 4770
Gigabyte sAM3 MA790XT-UDP4 vs Asus AM3 AS M4A79XTD EVO
AMD Athlon II X4 620, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W , 2.6GHz ili PhenomII X2 550 Black Edition!!
Nadam se da netko moze pomoci!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima!!
Gigabyte sAM3 MA790XT-UDP4 vs Asus AM3 AS M4A79XTD EVO
AMD Athlon II X4 620, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W , 2.6GHz ili PhenomII X2 550 Black Edition!!
Gigabyte sAM3 MA790XT-UDP4, PhenomII X2 550 Black Edition, dobra ploca i isplativiji proc
Pozdrav svima!!
Gigabyte sAM3 MA790XT-UDP4
Oko procesora je stvar jednostavna. Ako uspiješ otključati dodatne 2 jezgre na Phenomu, onda ti je on bolji izbor - ako ne, onda nije. To je više lutrija.
Ako ćeš ići na Athlona II, cimni ga na preko 3 GHz (svaki može).
Oko procesora je stvar jednostavna. Ako uspiješ otključati dodatne 2 jezgre na Phenomu, onda ti je on bolji izbor - ako ne, onda nije. To je više lutrija.
Ako ćeš ići na Athlona II, cimni ga na preko 3 GHz (svaki može).
za programe je bolji x4, za igre x2, ako se nece baviti clockom onda pogotovu, a ako je pocetnik u tome onda opet bolje x2
za igre x2
Sve više i više igara ima pod "preporučenim" zahtjevima quad core procesor, i taj trend se neće zaustaviti.
za igre x2
Sve više i više igara ima pod "preporučenim" zahtjevima quad core procesor, i taj trend se neće zaustaviti.
jeste ali ce taj procesor biti slab u tom vremenu, ako zeli veci zalog za buducnost neka krene onda na x4 8XX seriju i više, Athlon 620 II X4 to nije
Kak smo krenuli, završit ćemo na i7 i zaključiti da ni on nije dobar za budućnost
Kak smo krenuli, završit ćemo na i7 i zaključiti da ni on nije dobar za budućnost
;) pitanje koju buducnost.... ma ne....AII X4 je okrljestena arhitektura s kojom ne dobiva puno, više za rad s aplikacijama koga Athlon X2 ne zadovoljava.
ja bi ti preporucio AMD PHENOM X3 http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/phenom_ii_x3_720be/ ima L2 2 MB i L3 6 MB i tadi na taktu 2.8 Ghz cijane mu je oko 900 kn
Evo kupljeno je Gigabyte MA790XT-UDP4 i Phenom II X2 550 Black Edition + SCYTHE Mugen 2!! Uspjesno otvorene jos dvije jezgre sad radi x4 3,1gHz!!
Trenutno imam upaljen Prime i vec radi 3,30h bez ikakvih problema!!
Evo kupljeno je Gigabyte MA790XT-UDP4 i Phenom II X2 550 Black Edition + SCYTHE Mugen 2!! Uspjesno otvorene jos dvije jezgre sad radi x4 3,1gHz!!
Bravo,bravo!!
nice...ubaci koju sliku?!