Pozdrav. Dali ima netko iskustva sa tim procesorom u kombinaciji sa nekom jacom grafickom tipa 8800gt ? Namjeravam kupit 8800gt, pa me zanima dal ce proc na taktu od 3,5 GHz moc pratit karticu!!
Celeron D single core 2.53 GHz u igrama
- poruka: 17
- |
- čitano: 2.265
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zaboravi, nama šanse...
Tak sam si nesto i mislio , znaci nista ispod nekakvog dual cora ?
mislim da bi i neki pentium 4 na 4 GHz-a mogo relativno dobro odeadit taj posao, ali ne bi bilo loše piknut neki dual core.
Pozdrav. Dali ima netko iskustva sa tim procesorom u kombinaciji sa nekom jacom grafickom tipa 8800gt ? Namjeravam kupit 8800gt, pa me zanima dal ce proc na taktu od 3,5 GHz moc pratit karticu!!
Imao sam Celeron D 330 na 3.83GHz i dalje je bio jako spor... Čak pentium 4 sa HT-om na 2.6GHz je skoro duplo brži, ali i dalje prespor za 8800GT
Tak sam si nesto i mislio , znaci nista ispod nekakvog dual cora ?
moze dual core ,sad ti vise nisu tako skupi....preporucio bi ti jedan iz adm-a
po meni nije skup pa ako ti se svidja ....:).....u igrama ce ti biti odlican ,ili ako zelis neki jaci isto nema problema :))
ako zelis manje izdvojiti samo reci pa onda pogledam i jeftinije
Za te novce može dobit quad od AMD-a.
Hvala. izgleda da nema druge nego mijenjat krs od procesora, a cak sam se malo ponadao. heh
A sta mislite o ovom novom celeronu E 3200? 45 nm , 1Mb cache 350 kn u ADM - u?
Uzmeš AMD-ov Athlon X4 i HD 5770 i imaš pilu
A sta mislite o ovom novom celeronu E 3200? 45 nm , 1Mb cache 350 kn u ADM - u?
nula bodova. ako hoćeš jeftin i dobar proc uzmi e5200 i još ga overclockaš na 3.0 na stock cooleru. mislim da je sad novi ispod 500 kn.
@ Oly_E3
slažem se, samo njemu ne treba grafička. koliko sam skužio ima 8800gt. ;)
rado, al morao bih mijenjat i socket , tako da nista od toga... :-)
kaj imaš sad?
Onda bi E5200 (ili Pentium E6300) bio odličan, još imaju dobar OC potencijal
nemoj misliti da ja ne zelim da neko kupi amd to je njegova odluka ali radje ponudim nekom intel jer sa amd-om sam imao velike probleme ...:(
nemoj misliti da ja ne zelim da neko kupi amd to je njegova odluka ali radje ponudim nekom intel jer sa amd-om sam imao velike probleme ...:(
:)
danas u masovnoj proizvodnji, uvijek netko ima problema sa nečime, tako da to nije razlog zašto generalizirati neku firmu kao lošu ili dobru firmu. :)
:)
danas u masovnoj proizvodnji, uvijek netko ima problema sa nečime, tako da to nije razlog zašto generalizirati neku firmu kao lošu ili dobru firmu. :)