Battlefield 3&4 Gpu/Cpu Performance In Game Graph
- poruka: 140
- |
- čitano: 32.843
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
hvala puno.. jedva cekam da se netko javi sa slicnim komponentama pa da usporedimo :)
hvala puno.. jedva cekam da se netko javi sa slicnim komponentama pa da usporedimo :)
Ej, daj si pod Profil upisi komponente koje imas, tako da se vide ispod tvoje slike.
Ovo su moji grafovi, komp pod Moj PC.
Nekoliko ruznih CPU spikeova, al nista sto bi mi narusilo gameplay.
bome ti i carapa isti slucaj imate..cpu u potpunosti prati gpu samo sto je kod tebe jos malo gori slucaj za cpu barem kak graf pokazuje (jos veci spikovi i gusci)...a mozda je tako kod Phenom II X4 vidit cemo ak jos netko posta s slicnim setupom, u svakom slucaju zanimljivo...LP
Ma PII x4 traži twikanje Windowsa; HPET, ResolutionTimer, Core Parking, ...
bome ti i carapa isti slucaj imate..cpu u potpunosti prati gpu samo sto je kod tebe jos malo gori slucaj za cpu barem kak graf pokazuje (jos veci spikovi i gusci)...a mozda je tako kod Phenom II X4 vidit cemo ak jos netko posta s slicnim setupom, u svakom slucaju zanimljivo...LP
Uzeo sam najgore slucaje.
Dogadja se kad umrem, kad je velika eksplozija pokraj mene i slicno.
U samoj igri ne primjecujem dropove.
Al ovaj graf znaci da ako se zelim pripremiti za BF4, prvi na redu treba biti procesor?
Moze biti da je nesto do otključanih jezgri....
Inače postoji razlog zasto su te jezgre zaključane, obično je to neka greška koja je nastala prilikom proizvodnog procesa.
afkors!!!LP
Uzeo sam najgore slucaje.
Dogadja se kad umrem, kad je velika eksplozija pokraj mene i slicno.
U samoj igri ne primjecujem dropove.
Al ovaj graf znaci da ako se zelim pripremiti za BF4, prvi na redu treba biti procesor?
Prije nego sto kupis bilo sto pricekaj da vidis za sta ce biti najbolje optimiiran battlefield 4 - intel definitivno ima glavnu rijec u battlefieldu 3 no AMD je hardware partner za battlefield 4 tako da treba vidjeti sto ce biti sa time-
intel i3 , hd7850 (stock) , 2*2gb rama , mapa metro 64 igrača , rezolucija full hd na high
http://postimg.org/image/599th4jxv/
ova je na medium postavkama
Caspian Border 64p. Pretpostavljam da je grafa "problem" (ne osjetim nikakvo mucanje ili tako nešto).
EDIT: jep, do grafe je, točnije do tekstura - na low i med nema spikeova. Slika 1080p texlow.
kako da ja sad ženi objasnim da ovo loše izgleda ?
Ma nemaš joj šta objašnjavat!!!Kupi da ni ne zna
kako da ja sad ženi objasnim da ovo loše izgleda ?
Ma nemaš joj šta objašnjavat!!!Kupi da ni ne zna
EHEHHEHEHEHEH
Evo da malo oživim temu.
Komp pod Moj PC.
1920x1080, Ultra bez AA.
Proc na stocku s uključenim turbom.
61 igrač, Sharqi Peninsula.
Friški W7 x64 i friška instalacija BF3.
Koliku razliku klokana HD7850 pravi naspram GTX 460, anbilivibl.
Evo da malo oživim temu.
Komp pod Moj PC.
1920x1080, Ultra bez AA.
Proc na stocku s uključenim turbom.
61 igrač, Sharqi Peninsula.
Friški W7 x64 i friška instalacija BF3.
Koliku razliku klokana HD7850 pravi naspram GTX 460, anbilivibl.
odlicno radi i5+7850 nema kaj beba!..LP tx!
Evo još fraps benchmark na Caspian Border 64p s različitim postavkama i rezolucijama, čisto da se zna kako se i5 ponaša.
720p low:
Min, Max, Avg
80, 131, 102.444
1080p low:
Min, Max, Avg
75, 148, 103.057
720p ultra:
Min, Max, Avg
53, 136, 90.297
1080p ultra:
Min, Max, Avg
49, 160, 77.708
6 minuta bench.
Ispričavam se na double postu, al bilo bi dobro kad bi recimo i ljudi s drugim procesorima odvrtili 6 minuta benchmark na caspian border 64p na 720p s low postavkama, ako ništa meni za uslugu da vidim kako se drugi procesori ponašaju.
Pretty please?
Jest da sam već dosadan i da mi je ovo treći uzastopni post, ali kolega Stjepanj je isto odradio gore navedeni test i rezultati su sljedeći na 720p low:
Min, Max, Avg
85, 181, 127.156
Čeka se još FX 8150 i 8350 na usporedbu ;)
Jest da sam već dosadan i da mi je ovo treći uzastopni post, ali kolega Stjepanj je isto odradio gore navedeni test i rezultati su sljedeći na 720p low:
Min, Max, Avg
85, 181, 127.156
trazi itomic009 ima i grafu kao i ti!LP
Min, Max, Avg
85, 181, 127.156
trazi itomic009 ima i grafu kao i ti!LP
On nema Battlefield nažalost.
Sad ću nabavit rezultate s i3 2100 s HT od prijatelja pa ću stavit.
Nemojte uplodati slike ovdje, smanje se,izgube kvalitetu nego stavite link na sliku
Evo prijatelj je odradio bench s i3 2100 s hyperthreadingom i GTX 560Ti.
Min, Max, Avg
35, 63, 55.06
Pozdrav
Kako ustimati da graph bude zapamcen, da ne moram svaki put ukucavati komandu ? Jel izvodivo to?