evo iz navedenog znate da sam kupio onaj proc athlona x4 e sada je pitanje imam love jer sam danas kupio grafu i maticnu e sada mi je ostalo jos 2 tisuce kn pa me zanima dali da dam frendu svog athlona x4 i 1000kn za njegovog phenoma 965
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo iz navedenog znate da sam kupio onaj proc athlona x4 e sada je pitanje imam love jer sam danas kupio grafu i maticnu e sada mi je ostalo jos 2 tisuce kn pa me zanima dali da dam frendu svog athlona x4 i 1000kn za njegovog phenoma 965
Ne, i kada bi nadoplaćivao nebi trebao dati više od 500kn kakvih 1000kn hahah, nevrijedi on toliko kada je slabiji od core i5 750(malo oc-an, a košta 1400kn).
pa sa nije ovaj puno jaci
Koju grafu imaš,koji athlon x4 imaš više modela?Mislim ovo navedeno :D ja ne znam
Koju grafu imaš,koji athlon x4 imaš više modela?Mislim ovo navedeno :D ja ne znam
Sljedeći put pogledaj moj PC.
Ne nije phenom II puno jači, clockaj tog athlona x4 na 3,4GHz i vozi, zahebi tog phenoma. Uštedi pare
ovako sada ti imam amd athlon 2 x4 620, asrock neka sa 790gx cipsetot dvije hd4870 onda reci kojeg coolera da kupim
ovako sada ti imam amd athlon 2 x4 620, asrock neka sa 790gx cipsetot dvije hd4870 onda reci kojeg coolera da kupim
Onda napiši da imaš dvije pod moj pc.
Onda ga clockaj što više možeš
do 3.6ghz netrebas nikakav posebni cooler jer je taj proc jako hladan
dali bi iso do 4ghz pa i pise pod moj pc da imam dvije grafe
dali bi iso do 4ghz pa i pise pod moj pc da imam dvije grafe
Oladi malo tek si na 2,6...
Nemore 4. 3.6-3,8GHz nebih rekao da može dalje s tom matičnom(imam je osobno), sve zavisi do overclockabilnosti same matične i procesora.
onda reci koju drugu maticnu da nadoplatim znaci mogu doplatiti max 2000kn
a sa mislis do kolko bi iso taj proc na staroj maticnoj ma78gm-s2h
alo sa kazete do kolko bi iso sa starom maticnom
Nebi ti ni matična puno pomogla.
No ako možeš zamijenit uzmi si gigabyte 790x-ud3p zbog 2 stvari:
1. neovervolta kao asrock
2. pci-e slotovi su udaljeniji nego kod asrocka, pa će se grafe manje grijat.
3. eventualno veći oc.
ima ko jos koje rjesenje ili idem sutra to odnest
Ako hoćeš maximalno iskoristiti, onda nadoplati 600kn za proc, nešto za ddr3 rame- i za matičnu i uzmi core i5 750, neku matičnu od gige socket 1156, 4GB ddr3 ram.
Ili umjesto dvije hd4870 staviš jednu hd5870 i imaš dx11, i još ti ostane para za nekog phenoma II x 4 945 ili 955.
Na default naponu ide na 3,4 GHz, na toj istoj matičnoj.
P.S. Provjereno :)
Na default naponu ide na 3,4 GHz, na toj istoj matičnoj.
P.S. Provjereno :)
Nemora značit da ide na svakome...
ma uzet cu ovu maticnu sa mi je neko reko ud3 ili vec kako a kao sta sam govorio nikada ALI NIKADA NEIDEM NA INTEL PA MAKAR AMD BIO JAKO LOS
ma uzet cu ovu maticnu sa mi je neko reko ud3 ili vec kako a kao sta sam govorio nikada ALI NIKADA NEIDEM NA INTEL PA MAKAR AMD BIO JAKO LOS
Jeftinije ti je probat clockat na toj matičnoj koju imaš (oops, sorry - izgleda da nemamo iste matične - kod mene je ta Gigabyte a kod tebe vidim - Asrock)
Sigurno ćeš ga dobit preko 3 GHz, a to bi ti trebalo biti dosta (neko vrijeme )
I još nešto, što se tiče harddiska, razmisli o ovome :
Ja ga osobno uzimam, pogle brzine samo -> LINK
Ostale cijene -> http://www.nabava.net/trazilica.php?q=F3+1tb&cod=&cdo=&firma=-1&order=cijena&smjer=asc&submit=Pretra%C5%BEi
Već od 580kn 1TB, pokori sve ove wd black diskove meni zvuči predobro.
koju imas ovu asrock ili gigabyte
znaci odoh sutra po dva harda ot 1tb