Evo ovako,jucer sam kupio Asrock N68C-S UCC plocu.moj Athlon II X3 435 se otkljucava u Phenoma II sa L3 cacheom.Athlon II 435 ima TDP od 95W a kad se otkljuca ali TDP raste kad se otkljuca u Phenoma II X4.e sad pitanje,dali ce to zahebati moju plocu posto ploca podrzava procesore max do 95W TDP?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako,jucer sam kupio Asrock N68C-S UCC plocu.moj Athlon II X3 435 se otkljucava u Phenoma II sa L3 cacheom.Athlon II 435 ima TDP od 95W a kad se otkljuca ali TDP raste kad se otkljuca u Phenoma II X4.e sad pitanje,dali ce to zahebati moju plocu posto ploca podrzava procesore max do 95W TDP?
Nece ploci bit ništa, osim kaj ce se dosta više grijat Chipset i dio koji napaja procesor i tak to uglavnom sad imaš 4 jezgre. Okaci sliku iz CPU-Z pod CPU Tab, da se vidi kak to sad izgleda okvirno nakon otkljucavanja.
You lucky bastard!
Sad kad znaš da ti se otključa (i to srečkoviću i jezgra i cache) provjeri stabilnost.
Ako bude stabilno, znaš da trebaš zaijeniti ploču. Šeta je procesor od 1000+ Kn na ploču od 300... xD
I šta je to sa ti potpisom? lol
Sad kad znaš da ti se otključa (i to srečkoviću i jezgra i cache) provjeri stabilnost.
Ako bude stabilno, znaš da trebaš zaijeniti ploču. Šeta je procesor od 1000+ Kn na ploču od 300... xD
taj procesor imam vec godinu dana i godinu dana radi kao quad.prije ove ploce sam imao GA MA790FXT-UD5P ali sam ju prodao jer nemam vise crossfire setup a i ne overclockam bas.
ah sto se tice potpisa,nisam bio zadovoljan Asrockom prije ali sada....ploca se potpuno okrenula...Asrock je NAPOKON poceo pravit ploce da valjaju...
AsRock već par godina pravi dobre ploče. Ništa lošije od Gigabyte i sličnih srednje klase. Dapače i bolje.
Tražiš ploču koja pruža najbolji omjer uloženo/dobijeno - vrlo vjerojatno je to upravo AsRock ploča.
Ne mora mjenjat maticnu cemu, nek samo malo još klokne proc na 3.0 ghz da ne izgleda grdo ko sad ovih 2.9 ghz i to je to sve štima.
Nisam rekao da mora. Samo ta ploča je za do 95W TDP. Phenom II x4 imaju više.
Uz to i čipset je vrlo ograničavajući naspram novih AMD čipseta na boljim pločama.
A ni naponska regulacija toj ploči nije bajna. Ut to je i m-ATX...