Asrock x58 deluxe

poruka: 6
|
čitano: 1.847
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Asrock x58 deluxe

pozdrav 

Zanima me sta mislite o ovoj ploce i jel vrijedi novaca (oko 1500-1600kn) ili je bolje uzeti neku asusovu ili gigabyte.

I koja je razlika izmedu asrock x58 deluxe i supercomputer. Jedino sto sam prijmetio je da supercomputer ima 2 gb lana a deluxe jedan. Cak je i hladenje ja mislim isto.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asrock x58 deluxe
ja nebi iso na asrock, rade bi uzeo Gigabyte....
eXtreme overclocker
16 godina
ShadoW kaže...

pozdrav 

Zanima me sta mislite o ovoj ploce i jel vrijedi novaca (oko 1500-1600kn) ili je bolje uzeti neku asusovu ili gigabyte.

I koja je razlika izmedu asrock x58 deluxe i supercomputer. Jedino sto sam prijmetio je da supercomputer ima 2 gb lana a deluxe jedan. Cak je i hladenje ja mislim isto.

hvala

supercomputer je stabilniji pri oc-u

asrock nije los s obzirom da usko suradjuje s asusom, jedina losa strana im je bios zbog cega cesto ima losije performanse s obzirom na Asus

http://techreport.com/articles.x/15908

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 8:16 (jazz_1802).
17 godina
Asrock x58 deluxe

A koju plocu preporucate za otprilike tu cijenu mozda malo vise? Gledo sam neke testove i supercomputer cak ispadne brzi od rampage II extreme ali neznam koliko je to istina.

I bilo bi dobro da je iz linksa ako je moguce.

mozda giabyte ud4

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 14:36 (ShadoW).

0 0 hvala 0
17 godina
jazz_1802 kaže...

supercomputer je stabilniji pri oc-u

asrock nije los s obzirom da usko suradjuje s asusom, jedina losa strana im je bios zbog cega cesto ima losije performanse s obzirom na Asus

http://techreport.com/articles.x/15908

Ne znam gdje si pročitao to vezano za BIOS. Ako možeš dati neki link.

Što se tiče Asrocka, mogu ti samo reći da su jako isplativi s obzirom za cijenu. Kod mog frenda u firmi smo isprobali i Asus Rampage II Extreme i Asrock X58 SuperComputer. Rezultati su tu negdje... Dakle, ne mogu ti reći da je bolja niti jedna niti druga.

Ako ti je bitna cijena, uzmi Asrocka. Ako ne, onda je svejedno jer su obje fantastične ploče.

BTW: Što se tiče Asrockovih BIOS-a. Asrock za moju prastaru MBO izdaje novi BIOS svaka dva mjeseca. Ne vidim razloga zašto ne bi izdavali novije i poboljšane BIOS-e i za High End MBO poput ove. Hoću reći, nemaj straha za BIOS Asrockice!  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 14:42 (cro_blue).
17 godina
neaktivan
odi na GB ud4...
eXtreme overclocker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice