ASRock 890GX Extreme3 - Review by Don Kihoty

poruka: 392
|
čitano: 104.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: ASRock 890GX Extreme3 - Review by Don Kihoty

Ma dobro je za internet, ne bridi. Bude ficeralo.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ma dobro je za internet, ne bridi. Bude ficeralo.

Care, nemoj se ljutiti, meni internet radi. Mozda nisam jastan. Kada sam na interntu

i igra batelfild 3 - ne da mi da igram. Kupio sam kod vas taj kompujter a to ne radi.

kolega mi je dao svoj batelfild 3 - ima original - kupio od kolege na pijaci i kaže da to radi 100%

+
13 godina
neaktivan

Fala.... Bob Rock koji je rasturao Ogame mi je sve pojasnio... fala na linku....

Stvarno si zakon... Donky Hoty....

+
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FakinO kaže...

Fala.... Bob Rock koji je rasturao Ogame mi je sve pojasnio... fala na linku....

Stvarno si zakon... Donky Hoty....

Pozdravi mi Bob Rocka.

kolega iz uni 5

Nemam potpis jer sam nepismen...
13 godina
protjeran

Jeli probao ko stavit na neku od AM3 asrockica bagera ? Danas frend kupio za 880g extreme 3 fx 4100 ( sa semprona 140 ) ali izgleda da to ne funkcionira baš najbolje, neradi turbo kako treba, a i stalno padaju taktovi i kad je sve iskopčano, sve u svemu lošije dosta radi nego prave am3+

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 14:49 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Jeli probao ko stavit na neku od AM3 asrockica bagera ? Danas frend kupio za 880g extreme 3 fx 4100 ( sa semprona 140 ) ali izgleda da to ne funkcionira baš najbolje, neradi turbo kako treba, a i stalno padaju taktovi i kad je sve iskopčano, sve u svemu lošije dosta radi nego prave am3+

Jel instalirao zadnji bios?

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
13 godina
protjeran

Pa sa zadnjim BIOSom jedino podržava

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ajmo ljudi jedno pitanje i za bulldozera i za ostale posto sam dosao u posjed ove njegove ploce,koji vam driveri od integrirane grafe najbolje radi posto  trenutno nemam single karticu nego moram nju koristit,driveri od amda zadnji,12.8 ili driveri sa sluzbene stranice od ploce???

I dajte mi malo napisite za ostale drivere kako koji stoji da znam odmah stavit one najbolje..

btw zvuk za plocu mi nije dao instalirat za sluzbene stranice od ploce nego sam sa via-ine stranice morao skidat...

EDIT: zvuk ne reagira ni sa via stranice tako da neko drugo rijesenje moram nac...:/

Koristim trenutno xp pa mi za njega konkretno dajte rijesenja kasnije kad bude trebalo za 7-icu cu pitat opet ili citat sve u nedogled...{#}

Hvala

TL
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 21:23 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran

I da imam problema sa jednom temperaturom na ploci sad u cem je stvar neznam...

U hw monitoru pod auxtin pokazuje temperaturu od 94 stupnja,jle to normalno il koji vrag,o kojem se cipu radi???

Ista stvar je i sa speed fan takoder aux gori,na 94 stupnja...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 21:33 (Tomo53nja).
15 godina
protjeran
13 godina
protjeran

Vidio taman poslije nego sta sam to napisao,ugl.onda se oko toga necu zabrinjavat...

zabrinjava me jedino zvuk koji ne reagira i adobe redader x koji pokusam instalirat ali ne ide,svaki put ide restart i ponovno se pali,instalirat nece da si burek...{#}

TL
14 godina
Tomo53nja kaže...

I da imam problema sa jednom temperaturom na ploci sad u cem je stvar neznam...

U hw monitoru pod auxtin pokazuje temperaturu od 94 stupnja,jle to normalno il koji vrag,o kojem se cipu radi???

Ista stvar je i sa speed fan takoder aux gori,na 94 stupnja...{#}

Nisi jedini s tim problemom kod mene na 890fx del.4 aux u idlu je 127C dok pod loadom dolazi na razinu temperature matične.

Ne brini to je krivo očitanje da je nešto pod tolikom temperaturom davno bi bio već pogorelić i reklamacija ploće.

13 godina
protjeran
Tiby kaže...

Nisi jedini s tim problemom kod mene na 890fx del.4 aux u idlu je 127C dok pod loadom dolazi na razinu temperature matične.

Ne brini to je krivo očitanje da je nešto pod tolikom temperaturom davno bi bio već pogorelić i reklamacija ploće.

Skuzio sma da samo sto to prije niti kod jedne ploce nisam to uocavao jer mi je bilo sve normalno a sad ono paf...{#}

Evo novi problem resetiranja u nedogled,o jbte pa sta joj je sad...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 22:09 (Tomo53nja).
13 godina
protjeran

Moze samo pitanje, a to je kada je Asrock presao u high-end proizvodaca?

Znam da su prije par godina imali samo jeftinjake?

Thx

Lp

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A ima već neko kratko vrijeme ali još oni nisu pravi proizvod

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

A ima već neko kratko vrijeme ali još oni nisu pravi proizvod

Ajde bulldozer posto je to tvoja ploca pm ili ovdje tuci drivere koji najbolje pasu za xp,koje si ti windowse koristio i jel ti bacala restart 2-3 puta u 15 min???

TL
13 godina
protjeran

Evo koje ja koristim 

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx

A štaš Ašrot pa se kvari :P

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Evo koje ja koristim 

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx

A štaš Ašrot pa se kvari :P

ajde probat cu s njima...

haha uopce nije smijesno,ako ploca bude zajebavala zna se tko ce na.ebat pa cemo onda vidit tko se zadnji smije...:D

Btw daj mi reci gdje si zvuk nasao jer meni nece onaj sa sluzbene stranice od ploce...{#}

TL
13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

zahvaljujem mladi djecace ako ne bude sljakalo znam koga cu okrivit...{#}

I da daj mi vidi koliko je ta gara jbmu da se ne brinem bzvz,ovako me strah...{#}

TL
13 godina
protjeran

Nema gare

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Nema gare

haha budemo vidli kad dodem u Rijeku jel nema ili ima gare...:D Ako je i nema imat ce...{#}

TL
13 godina
protjeran

Neće neće hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Neće neće hehe

Budemo vidjeli,nemas se ti sta brinut za sve ostalo tu sam ja...{#}

TL
13 godina
protjeran

haha ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel mi može neko linkati Creative Sound blaster X-FI drivere za 890GX EX?

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
RE: ASRock 890GX Extreme3 - Review by iSHOP Labs &
Good Job.
17 godina
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozz ekipa

Pod moj PC  pogledaj....

Ne znam to radit s biosom update u 890 itd...niti bi se usudio...ali kod koga bi to mogao...da li to rade neki servisi ili slicno koliko kosta i ima li garanciju na to ili prepustam na svoju ruku...ako ste me shvatili sta mislim

Eto zato molim za mali pomoc...

koliko sam vidio ovaj bios sad imam P1.20  13.04.2010.  vjerovatno je jakooo star...hh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boleakacobra kaže...

Pozz ekipa

Pod moj PC  pogledaj....

Ne znam to radit s biosom update u 890 itd...niti bi se usudio...ali kod koga bi to mogao...da li to rade neki servisi ili slicno koliko kosta i ima li garanciju na to ili prepustam na svoju ruku...ako ste me shvatili sta mislim

Eto zato molim za mali pomoc...

koliko sam vidio ovaj bios sad imam P1.20  13.04.2010.  vjerovatno je jakooo star...hh

Ako ti komp normalno radi, nemoraš update-at bios. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice