Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.188.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
DarthMarkus kaže...

To je još gore.

Loš frametime bih uvjek mjenjao za manji ali stabilniji fps.

ma ne stima s tom karticom nista..

13 godina
toxic kaže...
DarthMarkus kaže...

To je još gore.

Loš frametime bih uvjek mjenjao za manji ali stabilniji fps.

ma ne stima s tom karticom nista..

Kao prosjek (čitaj srednja vrijednost) HR plaće od 5500-6500 kn.

Ja jedem kupus, ti meso.

Zajedno imamo sarmu.

12 godina
toxic kaže...

tu sam uocio nesto cudno kod vege 64 naime u dosta naslova daje manji min fps a veci max fps od gtx 1080

koliko sam vidio amd grafe i inače imaju veće oscilacije min-max, pa se onda zahvaljujući tome na forumu nateže kožica s jedne i druge strane

nevidijaši prstom upiru na minimalni fps gdje je nevidija bolja, crveni tabor na maksimalni gdje je bolji amd, treći gledaju avg i govore kako je sve to isto...

uglavnom, svatko koristi što mu paše u tim beskrajnim raspravama

13 godina
protjeran
Gledao sam malo te grafove, ima igara gdje je vega nesto brza, ali nekako uvijek volim hwub pogledati jer covjek obradi najveci br igara pa se dobije najbolja slika.

Kad se obraduje mali broj igara cesto se moze dobiti kriva slika jer tih nekoliko igara mogu bas biti one koje naginju na jednu ili drugu stranu.

Uz to hwub uvijek transparentno odradi testiranje i napravi oc kako spada i pokaze ono sto ljude zanima, npr kako je sa ryzenom pokazivao rezultate sa skupom memorijom i kakva onda racunica na kraju bude itd.
13 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

Zato smo potakli bili pitanje frametimea i oscilacija još u r 79xx vs gtx6xx temi.

Pokojnog i Penryna i moju malenkost su "tada" doslovno kamenovali, da izmišljamo gluposti.

Zanimljivo kako je dosta YTbera pri izlasku Ryzena povuklo pitanje fluidnosti - odnosno dosta njih je izjavilo da je na 8 core Ryzenu "glađi gameplay", nego na Intelu.

17 godina
DarthMarkus kaže...

Pokojnog i Penryna 

what?

13 godina

Nisi čuo ?

Gurnuo prste u Noctu-u, samljelo ga skroz.

17 godina
DarthMarkus kaže...

Nisi čuo ?

Gurnuo prste u Noctu-u, samljelo ga skroz.

ha?

Sorry al ne kuzim...

13 godina
protjeran
I onda kad pogledas grafove vidis da je ta veca fluidnost na ryzenu prica za malu djecu.

Bitna je razlika izmedu avrg i 1% low fps, a kad se pogledaju grafovi intel proporcionalno svojem vecem avrg fpsu ima vece i ove 1% low fps tj ryzen kolko ima manji avrg ima manje 1% low fps.

U prevdenom fluidnost je ista sfamo sta intel daje veci fps.
13 godina

Forumsko "pokojni" sam mislio čoek moj...

17 godina
DarthMarkus kaže...

Forumsko "pokojni" sam mislio čoek moj...

a jbga, nekak se ne znam salit s time :(

17 godina
war3_tft kaže...
I onda kad pogledas grafove vidis da je ta veca fluidnost na ryzenu prica za malu djecu.

Bitna je razlika izmedu avrg i 1% low fps, a kad se pogledaju grafovi intel proporcionalno svojem vecem avrg fpsu ima vece i ove 1% low fps tj ryzen kolko ima manji avrg ima manje 1% low fps.

kak nije fluidniji?

lokaš na 30 i tece ko voda fluidan da fluidnije ne moze biti...

13 godina

Ok, malo sam prećero.

Svejedno, fali mi taj lik.

Tonči npr. mi uopće ne fali.

Poyyy gospon Jukiću, ako lurka.

toxic kaže...
war3_tft kaže...

kak nije fluidniji?

lokaš na 30 i tece ko voda fluidan da fluidnije ne moze biti...

Fluidno ko moj sused kad pijan zaspe u kanalu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2018 13:54 (DarthMarkus).
13 godina
protjeran
Toxic jel halas ti onaj open beta cod? Jel to jos open? Jel valja ista? Ovo malo sto sam streamove gledao me bas i nije odusevilo...
17 godina
war3_tft kaže...
Toxic jel halas ti onaj open beta cod? Jel to jos open? Jel valja ista? Ovo malo sto sam streamove gledao me bas i nije odusevilo...

nista posebno..

vise sam riktao boje nego igrao :) ali u pon je bio zadnji dan. na nekoj akciji za 25 eura cu ga kupit.

17 godina

Za XXX 

17 godina
odjavljen
metallic kaže...
XXX kaže...

Nisam rekao da bi ju poklonio, nego da bi išla na oglasnik. Popuno različita stvar, u kućište svakako nebi.

Ma vidio sam što si napisao, pa ono, zašto uz jednu nebulozu nebi išla druga?

Što smo postali prefini, kao moje kučište i napajanje su prevažni za neku Vegu 64.?

Nemojte sad imaginarno diskriminirati komponente, bar ne po potrošnji, to je tako metero....

Fakat tako mislim i ne vidim da je to nebuloza. Zašto imati drlog od kartice u kućištu ako za istu ili manju lovu kupiš štedljivije, hladnije, bolje?

Trula Nvidia koaj još uvijek nezna napraviti DX 12 hardver krenula raditi štedljive i hladne čipove, za očekivati je bilo da će i AMD pratiti taj dio, uz zadržavanje prednosti sa freesyncom koji je ogroman. Ali vraga, ne da nije krenula istim putem, ne da je ostala na starome putu nego je otišla u full retard mod, a svi znaju da nikada nesmiješ otići u full retard.

12 godina

Razumna kritika je uvik prihvatljiva. Samo nemoj previse dramatizirati. Pozz

coffe,coffe,coffe.....
8 godina
protjeran
red_bull kaže...

Pozdrav!

Navratio sam samo da priupitam di je onaj Lav lik? treba malo Wareta smirit? jel jos fanboyčić?

Hvala!

Business as usual 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2018 21:18 (Paolo Maldini).
13 godina
protjeran
red_bull kaže...

Pozdrav!

Navratio sam samo da priupitam di je onaj Lav lik? treba malo Wareta smirit? jel jos fanboyčić?

Hvala!

Evo i tebe, nisi nam dugo (nikad) neku pametnu rekao. 

17 godina
odjavljen

16 godina
war3_tft kaže...
red_bull kaže...

Pozdrav!

Hvala!

Evo i tebe, nisi nam dugo (nikad) neku pametnu rekao. 

Jao upišao sam se od smijeha Ware, stvarno si gala kit

Simba popio karton? ništa čudno....

(G)jokaCRO ingame
12 godina
XXX kaže...

2x4Gb vs 1x8Gb RAM Test in 8 Games

aha, a što bi ja tu radio sa 4x4gb rama, ne bi mi niti trebala grafa da ovo prepišam 

13 godina
protjeran

Vidis da im rane od bolne istine nikako da zacijele. 

8 godina
protjeran
toxic kaže...

Evo kako ne med presetu 4.1ghz Ryzen dise s gtx 1080ti

bn je tu ali cak sam se zacudio kako zapravo to okey i radi.. naravno moj scenarij je 3440x1440 i to bn-a nece vidjeti ali ovo mi govori da se tu moze igrati i na puno manjoj rezi..

naravno da tu intel daje dosta bolji score ali mene iskreno ovo veseli.

Fino si se naoruzao Toxic 

Nije dugo trajala ideja o budget gamingu, znam kako to ide 

Daj nam malo posnimi neki zahtjevniji gameplay sa tom evgicom, sa ukljucenim osd naracno da vidim kako dise, ja sam bas bio u napasti da uzmem istu, ali nije mi ta bila dovoljna za moje prohtjeve

17 godina
lav1000 kaže...
toxic kaže...

Evo kako ne med presetu 4.1ghz Ryzen dise s gtx 1080ti

bn je tu ali cak sam se zacudio kako zapravo to okey i radi.. naravno moj scenarij je 3440x1440 i to bn-a nece vidjeti ali ovo mi govori da se tu moze igrati i na puno manjoj rezi..

naravno da tu intel daje dosta bolji score ali mene iskreno ovo veseli.

Fino si se naoruzao Toxic 

Nije dugo trajala ideja o budget gamingu, znam kako to ide 

Daj nam malo posnimi neki zahtjevniji gameplay sa tom evgicom, sa ukljucenim osd naracno da vidim kako dise, ja sam bas bio u napasti da uzmem istu, ali nije mi ta bila dovoljna za moje prohtjeve

a koja je realna razlika? buka, temperature?

rado bih snimio ali imam los upload pa pisi kuci propalo je...

8 godina
protjeran

Pa da to me zanima, jbg ja obolio na niske temp nakon svojih AIO egzibicija sa čukom i medom... daj neki prtscr iz neke gaming seanse

17 godina
lav1000 kaže...

Pa da to me zanima, jbg ja obolio na niske temp nakon svojih AIO egzibicija sa čukom i medom... daj neki prtscr iz neke gaming seanse

75 stupnjeva ide bez problema ako je fps unlokan, grafa je jako opterecana na ovoj rezi.

Cak nije niti tiha ali nije niti preglasna. ima neke profile aggresive mod itd.. i tada se cuje pun racku.

No sve je to okey s obzirom da mi je u kuci dosta toplo vjerujem da ce kroz mjesec dva temeprature biti cca 2-3 stupnja nize.

Inace neke igre koje sada prolazim ponovo Dying Light lokam na 80 frejmova i tu temperature budu oko 65-67 stupnjeva

8 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...

75 stupnjeva ide bez problema ako je fps unlokan, grafa je jako opterecana na ovoj rezi.

Cak nije niti tiha ali nije niti preglasna. ima neke profile aggresive mod itd.. i tada se cuje pun racku.

No sve je to okey s obzirom da mi je u kuci dosta toplo vjerujem da ce kroz mjesec dva temeprature biti cca 2-3 stupnja nize.

Inace neke igre koje sada prolazim ponovo Dying Light lokam na 80 frejmova i tu temperature budu oko 65-67 stupnjeva

to je čisto OK...

jesi probavao klokati, do koliko ide core i mem?

8 godina
protjeran

jedna Stjepanovska partija za povratak sa GO 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice