To je još gore.
Loš frametime bih uvjek mjenjao za manji ali stabilniji fps.
ma ne stima s tom karticom nista..
To je još gore.
To je još gore.
Kao prosjek (čitaj srednja vrijednost) HR plaće od 5500-6500 kn.
Ja jedem kupus, ti meso.
Zajedno imamo sarmu.
tu sam uocio nesto cudno kod vege 64 naime u dosta naslova daje manji min fps a veci max fps od gtx 1080
koliko sam vidio amd grafe i inače imaju veće oscilacije min-max, pa se onda zahvaljujući tome na forumu nateže kožica s jedne i druge strane
nevidijaši prstom upiru na minimalni fps gdje je nevidija bolja, crveni tabor na maksimalni gdje je bolji amd, treći gledaju avg i govore kako je sve to isto...
uglavnom, svatko koristi što mu paše u tim beskrajnim raspravama
Zato smo potakli bili pitanje frametimea i oscilacija još u r 79xx vs gtx6xx temi.
Pokojnog i Penryna i moju malenkost su "tada" doslovno kamenovali, da izmišljamo gluposti.
Zanimljivo kako je dosta YTbera pri izlasku Ryzena povuklo pitanje fluidnosti - odnosno dosta njih je izjavilo da je na 8 core Ryzenu "glađi gameplay", nego na Intelu.
Pokojnog i Penryna
what?
Nisi čuo ?
Gurnuo prste u Noctu-u, samljelo ga skroz.
Nisi čuo ?
Gurnuo prste u Noctu-u, samljelo ga skroz.
ha?
Sorry al ne kuzim...
Forumsko "pokojni" sam mislio čoek moj...
Forumsko "pokojni" sam mislio čoek moj...
a jbga, nekak se ne znam salit s time :(
kak nije fluidniji?
lokaš na 30 i tece ko voda fluidan da fluidnije ne moze biti...
Ok, malo sam prećero.
Svejedno, fali mi taj lik.
Tonči npr. mi uopće ne fali.
Poyyy gospon Jukiću, ako lurka.
kak nije fluidniji?
lokaš na 30 i tece ko voda fluidan da fluidnije ne moze biti...
Fluidno ko moj sused kad pijan zaspe u kanalu.
nista posebno..
vise sam riktao boje nego igrao :) ali u pon je bio zadnji dan. na nekoj akciji za 25 eura cu ga kupit.
Nisam rekao da bi ju poklonio, nego da bi išla na oglasnik. Popuno različita stvar, u kućište svakako nebi.
Ma vidio sam što si napisao, pa ono, zašto uz jednu nebulozu nebi išla druga?
Što smo postali prefini, kao moje kučište i napajanje su prevažni za neku Vegu 64.?
Nemojte sad imaginarno diskriminirati komponente, bar ne po potrošnji, to je tako metero....
Fakat tako mislim i ne vidim da je to nebuloza. Zašto imati drlog od kartice u kućištu ako za istu ili manju lovu kupiš štedljivije, hladnije, bolje?
Trula Nvidia koaj još uvijek nezna napraviti DX 12 hardver krenula raditi štedljive i hladne čipove, za očekivati je bilo da će i AMD pratiti taj dio, uz zadržavanje prednosti sa freesyncom koji je ogroman. Ali vraga, ne da nije krenula istim putem, ne da je ostala na starome putu nego je otišla u full retard mod, a svi znaju da nikada nesmiješ otići u full retard.
Razumna kritika je uvik prihvatljiva. Samo nemoj previse dramatizirati. Pozz
Pozdrav!
Navratio sam samo da priupitam di je onaj Lav lik? treba malo Wareta smirit? jel jos fanboyčić?
Hvala!
Evo i tebe, nisi nam dugo (nikad) neku pametnu rekao.
Pozdrav!
Navratio sam samo da priupitam di je onaj Lav lik? treba malo Wareta smirit? jel jos fanboyčić?
Hvala!
Evo i tebe, nisi nam dugo (nikad) neku pametnu rekao.
Jao upišao sam se od smijeha Ware, stvarno si gala kit
Simba popio karton? ništa čudno....
2x4Gb vs 1x8Gb RAM Test in 8 Games
aha, a što bi ja tu radio sa 4x4gb rama, ne bi mi niti trebala grafa da ovo prepišam
Vidis da im rane od bolne istine nikako da zacijele.
Evo kako ne med presetu 4.1ghz Ryzen dise s gtx 1080ti
bn je tu ali cak sam se zacudio kako zapravo to okey i radi.. naravno moj scenarij je 3440x1440 i to bn-a nece vidjeti ali ovo mi govori da se tu moze igrati i na puno manjoj rezi..
naravno da tu intel daje dosta bolji score ali mene iskreno ovo veseli.
Fino si se naoruzao Toxic
Nije dugo trajala ideja o budget gamingu, znam kako to ide
Daj nam malo posnimi neki zahtjevniji gameplay sa tom evgicom, sa ukljucenim osd naracno da vidim kako dise, ja sam bas bio u napasti da uzmem istu, ali nije mi ta bila dovoljna za moje prohtjeve
Evo kako ne med presetu 4.1ghz Ryzen dise s gtx 1080ti
bn je tu ali cak sam se zacudio kako zapravo to okey i radi.. naravno moj scenarij je 3440x1440 i to bn-a nece vidjeti ali ovo mi govori da se tu moze igrati i na puno manjoj rezi..
naravno da tu intel daje dosta bolji score ali mene iskreno ovo veseli.
Fino si se naoruzao Toxic
Nije dugo trajala ideja o budget gamingu, znam kako to ide
Daj nam malo posnimi neki zahtjevniji gameplay sa tom evgicom, sa ukljucenim osd naracno da vidim kako dise, ja sam bas bio u napasti da uzmem istu, ali nije mi ta bila dovoljna za moje prohtjeve
a koja je realna razlika? buka, temperature?
rado bih snimio ali imam los upload pa pisi kuci propalo je...
Pa da to me zanima, jbg ja obolio na niske temp nakon svojih AIO egzibicija sa čukom i medom... daj neki prtscr iz neke gaming seanse
Pa da to me zanima, jbg ja obolio na niske temp nakon svojih AIO egzibicija sa čukom i medom... daj neki prtscr iz neke gaming seanse
75 stupnjeva ide bez problema ako je fps unlokan, grafa je jako opterecana na ovoj rezi.
Cak nije niti tiha ali nije niti preglasna. ima neke profile aggresive mod itd.. i tada se cuje pun racku.
No sve je to okey s obzirom da mi je u kuci dosta toplo vjerujem da ce kroz mjesec dva temeprature biti cca 2-3 stupnja nize.
Inace neke igre koje sada prolazim ponovo Dying Light lokam na 80 frejmova i tu temperature budu oko 65-67 stupnjeva
75 stupnjeva ide bez problema ako je fps unlokan, grafa je jako opterecana na ovoj rezi.
Cak nije niti tiha ali nije niti preglasna. ima neke profile aggresive mod itd.. i tada se cuje pun racku.
No sve je to okey s obzirom da mi je u kuci dosta toplo vjerujem da ce kroz mjesec dva temeprature biti cca 2-3 stupnja nize.
Inace neke igre koje sada prolazim ponovo Dying Light lokam na 80 frejmova i tu temperature budu oko 65-67 stupnjeva
to je čisto OK...
jesi probavao klokati, do koliko ide core i mem?