AMD Phenom II X4 955 BE

poruka: 23
|
čitano: 4.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AMD Phenom II X4 955 BE

Prva konkurencija Q9550,i7920,malo kasno ali neka se nešto kuva.Cijena iznad 2000 kn vjerovatno.Recenzija

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: AMD Phenom II X4 955 BE

Imam i ja neke članke.

1. članak

2.članak

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam i ja neke članke.

1. članak

2.članak

u ovom 2.članku se vidi koliko se dobro drže dualci u odnosu na quad-ove u današnjim igrama... jedan E8200 na 2,66GHz je vrlo visoko pozicioniran,a tek gdje bi bio recimo E8400 ili E8500...
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina

Ipak se intelovi bolje mogu oc-at iako je black,šteta.

16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
emerik kaže...

Imam i ja neke članke.

1. članak

2.članak

u ovom 2.članku se vidi koliko se dobro drže dualci u odnosu na quad-ove u današnjim igrama... jedan E8200 na 2,66GHz je vrlo visoko pozicioniran,a tek gdje bi bio recimo E8400 ili E8500...

Nije da branim,al kolega Omega je u testu na PC-Expertu u nezavisnom testu pokazao da P2 X3 710 parira 8500 procesoru bez beda.....tako da i AMD tu konja za utrku ima ;)
Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
troublemaker kaže...
mtopol kaže...
emerik kaže...

Imam i ja neke članke.

1. članak

2.članak

Nije da branim,al kolega Omega je u testu na PC-Expertu u nezavisnom testu pokazao da P2 X3 710 parira 8500 procesoru bez beda.....tako da i AMD tu konja za utrku ima ;)
 Test je sigurno bio na jako visokoj rezoluciji i na max detaljima gdje procesorska snaga nedolazi do izražaja zato jer je grafička usko grlo sistema... pa su u takvom slucaju performanse podjednake (jer su limitirane brzinom grafičke kartice) , dok se prava procesorska snaga moze viditi na manjim rezolucijama i detaljima. Premda realno gledano koga briga za male rezolucije i detalje, kad vecinom svi igramo sve na high i na visokim rezolucijama. Hebiga bezveze je imat Ferrari pa ga vozit po nažim cestama... XD
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
troublemaker kaže...
mtopol kaže...
emerik kaže...

Imam i ja neke članke.

1. članak

2.članak

Test je sigurno bio na jako visokoj rezoluciji i na max detaljima gdje procesorska snaga nedolazi do izražaja zato jer je grafička usko grlo sistema... pa su u takvom slucaju performanse podjednake (jer su limitirane brzinom grafičke kartice) , dok se prava procesorska snaga moze viditi na manjim rezolucijama i detaljima. Premda realno gledano koga briga za male rezolucije i detalje, kad vecinom svi igramo sve na high i na visokim rezolucijama. Hebiga bezveze je imat Ferrari pa ga vozit po nažim cestama... XD

LOLčina....

"Za testiranje igara su odabrane tri različite rezolucije, 1280X1024 koja bi trebala pokazati puni potencijal procesora bez ograničavanja od strane grafičke kartice, 1600X1200 kao najčešće korištena rezolucija u igrama gdje grafička kartica (HD4870 X2) još uvijek ne bi trebala biti ograničavajući faktor te maksimalna rezolucija testnog monitora 2048x1536 gdje možemo vidjeti razliku u performansama procesora kada se dosegne potencijal grafičke kartice."
16 godina
neaktivan

sve je to uredu, adm je prešao 3,0 ghz s četverojezgrenim procom al kasne za intelom, dok dođu u konkurenciju s ostalim i7 modelima intel će već bit 2 svjetlosne godine ispred, tako to uvijek bude

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
17 godina
pfliper kaže...

sve je to uredu, adm je prešao 3,0 ghz s četverojezgrenim procom al kasne za intelom, dok dođu u konkurenciju s ostalim i7 modelima intel će već bit 2 svjetlosne godine ispred, tako to uvijek bude

Nebude to tako uvjek, šta je bilo u doba athlona xp, 64, 64 x2 i dali je amd nastavio vodstvo? Nije , nego ga je intel pretekao sa core 2 procesorima, i sada i7 procesorima.

Samo malo brži konj, ali tu frekvenciju mogu dosegnut svi phenom II quadovi i triple core-ci, a i veću.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

Vidi,i7 paket neki average dođe 2-3 soma ćuna više od Ph2 X3/4 kompleta......tako da o nekoj usporedbi nemam kaj pričat...... AMD je sad uzeo na pick mainstream dio tržišta,da zauzme mjesto di su dosad C2D procesori bili. I ide im.....

16 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 955 BE

Zadovoljan bi bio i da za novi komp. uzmem X4 945..

0 0 hvala 0
16 godina
troublemaker
 Jesi li otkljuća 4. jezgru ako je to u tebe x3 720
16 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 955 BE

cijena ispod 1900 kn, evo i link

http://www.videosredisce.hr/artikli.php?cat_id=&part_num=HDZ955FBGIBOX

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pfliper kaže...

ne bude uvijek to tako, uvijek se tron mijenja, samo je stvar u kolikom intervalu, do izlaska core 2 proca, amd je ubijao intel, i tako stalno, dans je jedan bolji, a sutra drugi

ista stvar je i sa grafuljama, trenutno ati rules
17 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 955 BE

A kaj velite na 7127.85 MHz-a!

Istina da doma to nemremo, al cpu je ovreclockiran 120%.

Long live AMD!

AMD 955 BE overclocked AMD 955 BE overclocked
Jimi
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 20:59 (Jimi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jimi kaže...

A kaj velite na 7127.85 MHz-a!

Istina da doma to nemremo, al cpu je ovreclockiran 120%.

Long live AMD!

I kaj ti to vredi kad 99% korisnika NIKAD nece doci do tog rezultata/postotka?
Imaš ovdje u forumu thread gdje sam digo Celerona za 114% i to na zraku.
I kaj sad treba vikat: "Long live Celeron"?
Ni slucajno.

Jedno je postignuti rezovi na natjecanju ili prezentaciji a drugo je krajnji korisnik.

Imao sam Phenom II kao i intelove Quadove i mogu ti rec da ceš intelovog Quada bolje clockat, bit ce hladniji, trebat manje struje i cijeli sistem je brži od ADM-a.
To je jednostavno tako.
AMD nije nikakva konkurencija intelu kad su u pitanju performanse.
Ima i amd svojih prednosti ali niti slucajno nije tako da je superioran ili da "gazi" intela.
Zdravo je imat konkurenciju i za nas krajnje korisnike je to samo prednost ali nemojmo sad svi bježat na amd samo zato što je clocknut za 120%
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 955 BE

kupio sam  proc i ok je.samo mi tri puta lošije tera blurayeve od starog amd 6000+ .čim malo premotam blu ray slika se nikako nemože stabilizirati.govorim o 1080p i i blurayevima. i jel zna netko zašto u system proportis piše samo 1.6 ghz?

0 0 hvala 0
17 godina
Suvre kaže...

kupio sam  proc i ok je.samo mi tri puta lošije tera blurayeve od starog amd 6000+ .čim malo premotam blu ray slika se nikako nemože stabilizirati.govorim o 1080p i i blurayevima. i jel zna netko zašto u system proportis piše samo 1.6 ghz?

Pa naravno da šteka kada je uključen cool&quiet (snižava frekvenciju procesora). Odi u bios i stavi tu opciju na disabled.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 955 BE

jesam. još mi everest i syster preprties pokazuju da su mi jezgre 4x 1607 mhz???zašto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 955 BE

LOL!moje ploče više nema na support listi za ovaj proc..koji zajeb

EDIT: Stavio novi bios f8c beta i sad sve radi kak treba

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 22:17 (Suvre).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pfliper kaže...

Ali isto tako je amd duplo jeftiniji nego intelovi proizvodi... razlika je binarna vrlo mala neda se primetit.. x4955BE se ist da clockat do 4,0sa dobrim hladjenjem jos kod njega postoji mogucnost iskljucit se 2 jezgre uzmes bolje hladjenje i mozes ga na 5,0ghz drzat bez problema....

stormy the boy TESTER :P
17 godina
AMD Phenom II X4 955 BE

Mislim u redu je kaj je Intel napredniji, sve to stoji...samo sta ce meni i7 i sl. Postoje (kazem samo primjer) auti za 50 000 € i vise, a sta ce meni to kad mene dobro sluzi i onaj za 20 000€. Nisam ja jedini takav, ima nas tu vise od 80 % kojima uopce ne trebaju zvijeri od procova. Ljepo je imat jaku konfu, ali toga mi stvarno ne treba. Jednostavno kad bolje pogledate - to nije bas neka investicija za ljude poput mene i meni slicnih...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 0:19 (Batista).

3 0 hvala 0
16 godina
AMD Phenom II X4 955 BE

Ovaj AMD 955 je stvarno makina od procesora.Za svoje novce zaista nudi mnogo.Cak si ga za kojih 6 mjeseci uzmem.Intelovi i7 su preskupi za ono što nude.Zato preporucam AMD!

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice