AMD Phenom II X4 955 BE
- poruka: 23
- |
- čitano: 4.004
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ipak se intelovi bolje mogu oc-at iako je black,šteta.
sve je to uredu, adm je prešao 3,0 ghz s četverojezgrenim procom al kasne za intelom, dok dođu u konkurenciju s ostalim i7 modelima intel će već bit 2 svjetlosne godine ispred, tako to uvijek bude
sve je to uredu, adm je prešao 3,0 ghz s četverojezgrenim procom al kasne za intelom, dok dođu u konkurenciju s ostalim i7 modelima intel će već bit 2 svjetlosne godine ispred, tako to uvijek bude
Vidi,i7 paket neki average dođe 2-3 soma ćuna više od Ph2 X3/4 kompleta......tako da o nekoj usporedbi nemam kaj pričat...... AMD je sad uzeo na pick mainstream dio tržišta,da zauzme mjesto di su dosad C2D procesori bili. I ide im.....
Zadovoljan bi bio i da za novi komp. uzmem X4 945..
cijena ispod 1900 kn, evo i link
http://www.videosredisce.hr/artikli.php?cat_id=&part_num=HDZ955FBGIBOX
A kaj velite na 7127.85 MHz-a!
Istina da doma to nemremo, al cpu je ovreclockiran 120%.
Long live AMD!
kupio sam proc i ok je.samo mi tri puta lošije tera blurayeve od starog amd 6000+ .čim malo premotam blu ray slika se nikako nemože stabilizirati.govorim o 1080p i i blurayevima. i jel zna netko zašto u system proportis piše samo 1.6 ghz?
kupio sam proc i ok je.samo mi tri puta lošije tera blurayeve od starog amd 6000+ .čim malo premotam blu ray slika se nikako nemože stabilizirati.govorim o 1080p i i blurayevima. i jel zna netko zašto u system proportis piše samo 1.6 ghz?
jesam. još mi everest i syster preprties pokazuju da su mi jezgre 4x 1607 mhz???zašto?
LOL!moje ploče više nema na support listi za ovaj proc..koji zajeb
EDIT: Stavio novi bios f8c beta i sad sve radi kak treba
Ali isto tako je amd duplo jeftiniji nego intelovi proizvodi... razlika je binarna vrlo mala neda se primetit.. x4955BE se ist da clockat do 4,0sa dobrim hladjenjem jos kod njega postoji mogucnost iskljucit se 2 jezgre uzmes bolje hladjenje i mozes ga na 5,0ghz drzat bez problema....
Mislim u redu je kaj je Intel napredniji, sve to stoji...samo sta ce meni i7 i sl. Postoje (kazem samo primjer) auti za 50 000 € i vise, a sta ce meni to kad mene dobro sluzi i onaj za 20 000€. Nisam ja jedini takav, ima nas tu vise od 80 % kojima uopce ne trebaju zvijeri od procova. Ljepo je imat jaku konfu, ali toga mi stvarno ne treba. Jednostavno kad bolje pogledate - to nije bas neka investicija za ljude poput mene i meni slicnih...
Ovaj AMD 955 je stvarno makina od procesora.Za svoje novce zaista nudi mnogo.Cak si ga za kojih 6 mjeseci uzmem.Intelovi i7 su preskupi za ono što nude.Zato preporucam AMD!