U prijevodu, nemogu biti PII X6.
Pa naravno da nemogu svi.Šta bi ti da uvijek dobiješ 2 jezgre koji ne platiš.Ne ide to baš uvijek.Ali opet onda imaš odličann CPU
ovaj je po meni best buy
jest best buy ali tu razliku u cijeni izmedu Intela i3 2120 i tog Phenoma ces platiti ubrzo preko racuna za struju jer taj intel trosi 60w manje a jednako je i jak(u dosta testova cak i mlati Phenoma)....
Mlati ga I3 2120 u 90% stvari.Uz to je megaproduktivan u igrama,trosi mnogo manje i mnogo se manje grije.Uz njega dobijes i bolji i tisi stock cooler.Mislim da sam dovoljno rekao.
Jel pročitao to ko u Bug-u. zašto su ga proglasili best buy do milje kuna ?
Mlati ga I3 2120 u 90% stvari.Uz to je megaproduktivan u igrama,trosi mnogo manje i mnogo se manje grije.Uz njega dobijes i bolji i tisi stock cooler.Mislim da sam dovoljno rekao.
A čuj ta cijela i3 serija procova, je vrlo neobična tj zapravo preskupa itekak dobiješ u paketu zastarjeli GPU+loši GPU Driveri a tu je i proc koji se ne može klokat. Desktop proc koji se uopče ne može klokat je itekako neobično, tj bezobrazan potez Intela to se mora reč baš me zanima kak im je tak nekaj palo na pamet.
Sad če neko reč pa nema veze kad je proc, kod i3 ionako dovoljno jak ali fučkaš ti to zakaj onemogučit klokanje to meni nikak neide po kapu i gotovo običan bezobrazluk itekak.
Evo prepisao iz Buga
Naš Izbor i Best Buy !
Sa svim rezultatima testiranja na okupu, najboljim testiranim procesorom sa cijenom do 1000kn pokazao se AMD FX-4100 Black Edition. Najeftiniji Bulldozer ima četiri jezgre visokog takta, 8MB L3 Cache i otključan množitelj, što znači da mu se performanse vrlo lako dadu povećati za dodatnih desetak ili više posto. Bez nagrade ali ne i uspomene proći će AMD A6-3650, četverojezgreni APU koji je odličan izbor za korisnike koji traže solidan, povoljan procesor te bi se voljeli povremeno poigrati: njegova integrirana grafička kartica to svakako omogućuje. AMD-u pripada i titula najisplativije kupnje. Konkretno Athlon II X3 455 u većini je testova ispliviao kao procesor s najboljim omjerom cijene i performansi. Ako biste voljeli potrošiti manje od 500kn i ne želite kupovati grafičku karticu, kao isplativa kupnja nameće se Intel pentium G620.
Eto toliko o Bugu !
A čuj ta cijela i3 serija procova, je vrlo neobična tj zapravo preskupa itekak dobiješ u paketu zastarjeli GPU+loši GPU Driveri a tu je i proc koji se ne može klokat. Desktop proc koji se uopče ne može klokat je itekako neobično, tj bezobrazan potez Intela to se mora reč baš me zanima kak im je tak nekaj palo na pamet.
Sad če neko reč pa nema veze kad je proc, kod i3 ionako dovoljno jak ali fučkaš ti to zakaj onemogučit klokanje to meni nikak neide po kapu i gotovo običan bezobrazluk itekak.
Slažem se u potpunosti sa tobom, neznam ko Intelu radi drivere ali je iskreno konj, Sniper Bna moda drivere i sa GMA 4500 igra gotovo sve igre sa ok Framemom a Intel nemože ni DX 10 implementirat u drivere jadno ! Onaj novi HD4000 toliko jadan da nemože prestić HD6410 u A4 liana ...
I to šta se tiče OCa mogli su obarat rekorde sa I3 ali ne zaključajmo ga !
Kako je prošao u tom testiranju FX 4100 u igrama ??
Jel pročitao to ko u Bug-u. zašto su ga proglasili best buy do milje kuna ?
Baš čitam i ne znam, koliko sam razumio zbog 8 MB cashe memorije i četiri jezgre naspram dvije i3 2100, te otključanim množiteljem.
Šta piše u djelu "gaming" ?
Šta piše u djelu "gaming" ?
Da ne prepisujem sad šibnem ti .pdf na net :P
Aj.
Dok ti ovaj PDF baci, Evo šta piše pod igre
Igre:
Rezultati testiranja u igrama vjerovatno su najzanimljiviji u ovom testu. Naime budući da je rang lista napravljena prema izmjerenim performansama u Bad Company 2, imamo odličan uvid kako to izgleda kad igra zna koristiti više od dvije procesorske jezgre. S druge strane, da seu poredani s obzirom na Dirt 3 igru koja nije toliko osjetljiva na procesroim, na prvim mijestima bili bi mahom Intelovi modeli. Zanimljivo je da su jednojezgreni procesori u Dirt 3 ostali bez plasmana jer se igra na njima odbija pokrenuti. Govorimo li o najisplativjiem izboru za jeftino gamersko računalo prednost dajemo Athlonu II X3 455 !
Hm, baš me zanima u ostalim nekim igrama. Ove dvije što si stavio se zna da su ako imaš ikakv solidan CPU zahtjevne za grafiku, dakle ne dođe do izražaja razlika između procesora. StarCraft II, Skyrim ili F1 2011. nadam se da ima neki od tih jel se tu vidi razlika tek.
i3 je bolji u tom reviewu
To je već potvrđeno mnogo puta. Neznam samo radi čega su ovi iz Bug-a proglasili FX 4100 pobjednikom.
To je već potvrđeno mnogo puta. Neznam samo radi čega su ovi iz Bug-a proglasili FX 4100 pobjednikom.
neznam ni ja. vjerojatno zato jer je otključan, ima 4 jezgre, brdo cachea. jesu testirali uopće 960t?
Uglavmom, taj test u Bugu je presmjesan...
Clocka se kao lud, sa stock coolerom ide do 4,6 Mhz bez problema, brz je, ima svega dosta(cache...), a i fixevi su izašli za Win 7 za Bulldozere tako da ni tu nema problema.
Uglavnom ja sam zadovoljan.
neznam ni ja. vjerojatno zato jer je otključan, ima 4 jezgre, brdo cachea. jesu testirali uopće 960t?
Nisu, Bulldozera, neke sFM1 proceve, G530, G620, G850, X3 455 AII...
DELETE
Na Bugovom forumu dijeliš zadnji broj Buga u pdf-u.. hmm hmm
@ itomic
Na Bugovom forumu dijeliš zadnji broj Buga u pdf-u.. hmm hmm
Klikanje ne može zamjeniti listanje dok prazniš crijeva u WC-u, niti pružiti DVD koji služi kao podmetač za čaše.