AMD Fx 4100

poruka: 69
|
čitano: 11.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Fx 4100
Ja?Pa ima već dosta dugo u HR.A većina je samo što u zadnje vrijeme dosta njih ima problema sa stabilnosti jezgri
robimarko@gmail.com
14 godina
zuper kaže...

ovaj je po meni best buy

Pa i ne bas.I3 2120 ga popapa doslovno u svemu a kosta 915 kuna.U gamingu je strasno produktivan a sto se tice CPU ovisnih programa drzi se rame uz rame sa Quad Core PII a negdje je i bolji.

Klik.

Klik.

14 godina
robimarko kaže...
Ja?Pa ima već dosta dugo u HR.A većina je samo što u zadnje vrijeme dosta njih ima problema sa stabilnosti jezgri

U prijevodu, nemogu biti PII X6.

14 godina

Pa naravno da nemogu svi.Šta bi ti da uvijek dobiješ 2 jezgre koji ne platiš.Ne ide to baš uvijek.Ali opet onda imaš odličann CPU

robimarko@gmail.com
14 godina
zoharbizo kaže...
zuper kaže...

ovaj je po meni best buy

Pa i ne bas.I3 2120 ga popapa doslovno u svemu a kosta 915 kuna.U gamingu je strasno produktivan a sto se tice CPU ovisnih programa drzi se rame uz rame sa Quad Core PII a negdje je i bolji.

Klik.

Klik.

znam, al phenom se može klokat. i to fino

13 godina
neaktivan
AMD Fx 4100

Evo overclock FX 4100

Dont Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zuper kaže...

ovaj je po meni best buy

jest best buy ali tu razliku u cijeni izmedu Intela i3 2120 i tog Phenoma ces platiti ubrzo preko racuna za struju jer taj intel trosi 60w manje a jednako je i jak(u dosta testova cak i mlati Phenoma)....

Nemam potpis jer sam nepismen...
14 godina
AMD Fx 4100

Mlati ga I3 2120 u 90% stvari.Uz to je megaproduktivan u igrama,trosi mnogo manje i mnogo se manje grije.Uz njega dobijes i bolji i tisi stock cooler.Mislim da sam dovoljno rekao.

2 0 hvala 0
14 godina

Jel pročitao to ko u Bug-u. zašto su ga proglasili best buy do milje kuna ?

17 godina
zoharbizo kaže...

Mlati ga I3 2120 u 90% stvari.Uz to je megaproduktivan u igrama,trosi mnogo manje i mnogo se manje grije.Uz njega dobijes i bolji i tisi stock cooler.Mislim da sam dovoljno rekao.

A čuj ta cijela i3 serija procova, je vrlo neobična tj zapravo preskupa itekak dobiješ u paketu zastarjeli GPU+loši GPU Driveri a tu je i proc koji se ne može klokat.{#} Desktop proc koji se uopče ne može klokat je itekako neobično, tj bezobrazan potez Intela to se mora reč baš me zanima kak im je tak nekaj palo na pamet.{#}{#}

Sad če neko reč pa nema veze kad je proc, kod i3 ionako dovoljno jak ali fučkaš ti to zakaj onemogučit klokanje to meni nikak neide po kapu i gotovo običan bezobrazluk itekak.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 20:52 (rambox).
13 godina
protjeran
AMD Fx 4100

Evo prepisao iz Buga

Naš Izbor i Best Buy !

Sa svim rezultatima testiranja na okupu, najboljim testiranim procesorom sa cijenom do 1000kn pokazao se AMD FX-4100 Black Edition. Najeftiniji Bulldozer ima četiri jezgre visokog takta, 8MB L3 Cache i otključan množitelj, što znači da mu se performanse vrlo lako dadu povećati za dodatnih desetak ili više posto. Bez nagrade ali ne i uspomene proći će AMD A6-3650, četverojezgreni APU koji je odličan izbor za korisnike koji traže solidan, povoljan procesor te bi se voljeli povremeno poigrati: njegova integrirana grafička kartica to svakako omogućuje. AMD-u pripada i titula najisplativije kupnje. Konkretno Athlon II X3 455 u većini je testova ispliviao kao procesor s najboljim omjerom cijene i performansi. Ako biste voljeli potrošiti manje od 500kn i ne želite kupovati grafičku karticu, kao isplativa kupnja nameće se Intel pentium G620. 

Eto toliko o Bugu !

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A čuj ta cijela i3 serija procova, je vrlo neobična tj zapravo preskupa itekak dobiješ u paketu zastarjeli GPU+loši GPU Driveri a tu je i proc koji se ne može klokat.{#} Desktop proc koji se uopče ne može klokat je itekako neobično, tj bezobrazan potez Intela to se mora reč baš me zanima kak im je tak nekaj palo na pamet.{#}{#}

Sad če neko reč pa nema veze kad je proc, kod i3 ionako dovoljno jak ali fučkaš ti to zakaj onemogučit klokanje to meni nikak neide po kapu i gotovo običan bezobrazluk itekak.{#}

Slažem se u potpunosti sa tobom, neznam ko Intelu radi drivere ali je iskreno konj, Sniper Bna moda drivere i sa GMA 4500 igra gotovo sve igre sa ok Framemom a Intel nemože ni DX 10 implementirat u drivere jadno ! Onaj novi HD4000 toliko jadan da nemože prestić HD6410 u A4 liana ...

I to šta se tiče OCa mogli su obarat rekorde sa I3 ali ne zaključajmo ga !

14 godina

Kako je prošao u tom testiranju FX 4100 u igrama ??

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Jel pročitao to ko u Bug-u. zašto su ga proglasili best buy do milje kuna ?

Baš čitam i ne znam, koliko sam razumio zbog 8 MB cashe memorije i četiri jezgre naspram dvije i3 2100, te otključanim množiteljem.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:23 (donator_bubrega).
14 godina

Šta piše u djelu "gaming" ?

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Šta piše u djelu "gaming" ?

Da ne prepisujem sad šibnem ti .pdf na net :P

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
14 godina

Aj.

13 godina
protjeran
AMD Fx 4100

Dok ti ovaj PDF baci, Evo šta piše pod igre

Igre:

Rezultati testiranja u igrama vjerovatno su najzanimljiviji u ovom testu. Naime budući da je rang lista napravljena prema izmjerenim performansama u Bad Company 2, imamo odličan uvid kako to izgleda kad igra zna koristiti više od dvije procesorske jezgre. S druge strane, da seu poredani s obzirom na Dirt 3 igru koja nije toliko osjetljiva na procesroim, na prvim  mijestima bili bi mahom Intelovi modeli. Zanimljivo je da su jednojezgreni procesori u Dirt 3 ostali bez plasmana jer se igra na njima odbija pokrenuti. Govorimo li o najisplativjiem izboru za jeftino gamersko računalo prednost dajemo Athlonu II X3 455 !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Aj.

Net me zajebava pa cu sutra, uglavnom 

14 godina

Hm, baš me zanima u ostalim nekim igrama. Ove dvije što si stavio se zna da su ako imaš ikakv solidan CPU zahtjevne za grafiku, dakle ne dođe do izražaja razlika između procesora. StarCraft II, Skyrim ili F1 2011. nadam se da ima neki od tih jel se tu vidi razlika tek.

13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
14 godina

To je već potvrđeno mnogo puta. Neznam samo radi čega su ovi iz Bug-a proglasili FX 4100 pobjednikom.

14 godina
itomic009 kaže...

To je već potvrđeno mnogo puta. Neznam samo radi čega su ovi iz Bug-a proglasili FX 4100 pobjednikom.

neznam ni ja. vjerojatno zato jer je otključan, ima 4 jezgre, brdo cachea. jesu testirali uopće 960t?

17 godina
AMD Fx 4100

Uglavmom, taj test u Bugu je presmjesan...

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Nedavno sam kupio AMD FX 4100 i imam samo riječi hvale i potvrđujem sve šta piše u Bug-u o njemu, definitivno najbolji izbor do 1000 kn.

Clocka se kao lud, sa stock coolerom ide do 4,6 Mhz bez problema, brz je, ima svega dosta(cache...), a i fixevi su izašli za Win 7 za Bulldozere tako da ni tu nema problema.

Uglavnom ja sam zadovoljan.
Gaming is Life!
14 godina
neaktivan
zuper kaže...
itomic009 kaže...

neznam ni ja. vjerojatno zato jer je otključan, ima 4 jezgre, brdo cachea. jesu testirali uopće 960t?

Nisu, Bulldozera, neke sFM1 proceve, G530, G620, G850, X3 455 AII...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 14:21 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan
AMD Fx 4100

DELETE

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 15:39 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Fx 4100

Na Bugovom forumu dijeliš zadnji broj Buga u pdf-u..  hmm hmm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

@ itomic

Penryn kaže...

Na Bugovom forumu dijeliš zadnji broj Buga u pdf-u..  hmm hmm

Klikanje ne može zamjeniti listanje dok prazniš crijeva u WC-u, niti pružiti DVD koji služi kao podmetač za čaše.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 15:44 (Davor).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice