Win 7 na Acer Aspire 6530G

poruka: 10
|
čitano: 2.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako....

zanima me da li ce završna verzija Win 7 moci raditi na ovom modelu lapa...jer sam stavio verziju win 7 u 3mj...sada se ne sjecam koja je bila,no problem se znao ponekada javljati ...da se lap zamrzne i pojavi se blue screen error report,i jedino je preostajalo resetiranje....

ali sve u svemu win 7 su savršeno radili osim toga sto se poneki put znalo desiti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radit će, zašto nebi.

Only God (& mod) can judge me

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Win 7 na Acer Aspire 6530G

budemo vidjeli...samo se nadam da se nece desavati ovo kao sa beta verzijom.koma mi je imati vistu...

16 godina
neaktivan
misho_hrnjak kaže...

Ovako....

zanima me da li ce završna verzija Win 7 moci raditi na ovom modelu lapa...jer sam stavio verziju win 7 u 3mj...sada se ne sjecam koja je bila,no problem se znao ponekada javljati ...da se lap zamrzne i pojavi se blue screen error report,i jedino je preostajalo resetiranje....

ali sve u svemu win 7 su savršeno radili osim toga sto se poneki put znalo desiti...

Windows 7, X64 (Windows 7 Build 7600.16385 RTM Final Gold ) radi savršeno, jedino mislim da postoje neki mali problemi vezani oko drivera. Mislim konkretno ja sam stavljao drivere od Viste u kombinaciji x32 - x64, jedino sam stavio drivere za grafiku od Windows 7 koje sam našao na ATI site-u. U Principu sve ono sto mi je radilo na XP-u, Visti radi za sada i na Win7.

Jedino sam uočio problem vezan oko igre PES 2008, jednostavno neće mi prepoznati grafičku tj. non100p dobijam upozorenja da imam slabu grafičku itd...

17 godina

Win 7 bi ti trebao raditi bez problema na tom Aceru..

Ja sam je imao na svome Aceru 5920G i sve super radilo!

7 bi po svemu kako su iz Microsofta rekli trebala bolje raditi na računalima nego Vista, a sad budemo vidjeli!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam negdje od 12. mjeseca prosle godine na 7mici, ovaj RC je zakon, nikakvih problema nema!

Imam -Acer Aspire 7730G

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

al neznaM zasto mi se znalo zamrznuti...al sa vistom se patim imam 64 bitnu,cesto mi se zna winamp ugasiti i jos neki programi... ocito je to sve do viste,tko ce znati....

da li ce se ove bete verzije win 7 moci nadograditi na finalnu na kraju?

17 godina

ja imam slican problem kod viste sp1 x64, isto mi se zna winamp zamrznuti kad ga upalim odma poslije ukljucivanja laptopa..

nadam se da ce to rijesiti u sedmici..

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B4sic! kaže...

ja imam slican problem kod viste sp1 x64, isto mi se zna winamp zamrznuti kad ga upalim odma poslije ukljucivanja laptopa..

Ne znam zasto ja nemam taj problem a uvijek na X64... Ne razumijem kako ima toliko strucnjaka na ovom forumu a uvijek im se nesto "zamrzava" i za to okrive softver a ne svoje ne znanje!

Kako meni sve dobro radi?!

17 godina
Luka kaže...
B4sic! kaže...

Ne znam zasto ja nemam taj problem a uvijek na X64... Ne razumijem kako ima toliko strucnjaka na ovom forumu a uvijek im se nesto "zamrzava" i za to okrive softver a ne svoje ne znanje!

Kako meni sve dobro radi?!

Ne događa se to meni stalno, nego tu i tamo.. Nije da mi to smeta nešto preterano jer to kratko potraje nekih 5-10sec i onda sve opet oke nakon toga..

Dali je netko stavljao Vistinu SP2 zakrpu? Jel ima kakvih razlika?

RoBi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice