Kao što sam naslov govori, otvaram ultimativnu temu za odabir hlađenja za prijenosnike.
Što se tiče opsega sadržaja, tema uključuje apsolutno sve u vezi hlađenja prijenosnika, primjerice razmjenu mišljenja, iskustava, savjete, preporuke kao i generalnu raspravu/diskusiju, i drugo i uz poštivanje pravila foruma.
Pokrećem temu s prvim pitanjem; tražim preporuku best buy coolera za laptop u cjenovnom rangu od 100 do najviše 120Kn.
Za oko su mi zapela dva hladnjaka, i to CM Notepal L1 (120Kn, Links) te Zalman ZM-NC3 (122Kn, Centro). Osobno sam više naklonjen CM-u jer nisam upućen u to kakav je Zalman na polju hladnjaka za laptope. Kao plus CM-u bih istaknuo stilski tanak dizajn, nešto manju masu te dvije godine jamstva dok Zalman ima 4cm veći promjer venta (navodno da je i 1 dB tiši - praktički neprimjetno); oba dva su mi elegantni i prihvatljivi. Zanima me vaše mišljenje o ova dva coolera te također ima li štogod bolje i otprilike te cijene. Odgovara bilo koja trgovina s poslovnicom u metropoli, način plaćanja gotovina.