Vodič za odabir hlađenja za prijenosnike

poruka: 1
|
čitano: 885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vodič za odabir hlađenja za prijenosnike

Kao što sam naslov govori, otvaram ultimativnu temu za odabir hlađenja za prijenosnike.

Što se tiče opsega sadržaja, tema uključuje apsolutno sve u vezi hlađenja prijenosnika, primjerice razmjenu mišljenja, iskustava, savjete, preporuke kao i generalnu raspravu/diskusiju, i drugo i uz poštivanje pravila foruma.

Pokrećem temu s prvim pitanjem; tražim preporuku best buy coolera za laptop u cjenovnom rangu od 100 do najviše 120Kn.

Za oko su mi zapela dva hladnjaka, i to CM Notepal L1 (120Kn, Links) te Zalman ZM-NC3  (122Kn, Centro). Osobno sam više naklonjen CM-u jer nisam upućen u to kakav je Zalman na polju hladnjaka za laptope. Kao plus CM-u bih istaknuo stilski tanak dizajn, nešto manju masu te dvije godine jamstva dok Zalman ima 4cm veći promjer venta (navodno da je i 1 dB tiši - praktički neprimjetno); oba dva su mi elegantni i prihvatljivi. Zanima me vaše mišljenje o ova dva coolera te također ima li štogod bolje i otprilike te cijene. Odgovara bilo koja trgovina s poslovnicom u metropoli, način plaćanja gotovina.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice