Imam lenovo sa 5800h i zalemljen je ram takoder, mislim da je to tak u vecini industrije, al vivobook ima taj ips i tu izradu bolju nego onaj jeftilen hp
Ne mogu reći je li ili nije tako u većini industrije jer je previše modela na tržištu, pa tko bi to točno znao. Za sebe nastojim kupiti laptop kojem se mogu promijeniti RAM, Wifi i SSD, kako bih produžio život laptopu. Ali takvi modeli koštaju. Sada koštaju debelo previše. A koštat će još više zbog ovih carina i idiotizma s grafičkim karticama. Svijet će otišao k vragu.
Link na Linksovu ponudu sa stavio jer sam ju dobio u e-mail. Pa ako nekom paše, neka uzme, a ako ne, neka onda traži dalje. To jesu malo stariji modeli ali nisu zato loši.
Pa dobro, wifi stvarno se da lagano kompenzirati. Ni ne znam sto je bitan toliko za promjenu. SSD se moze i vanjski staviti - ne osjeti se razlika u brzini bas. RAM, ajde, donekle, ali generalno kupis laptop i to je to. Nema smisle komplicirati s kupovinom laptopa. Puno ljudi potrosi previse para na laptop koji im zapravo niti ne treba.
Link na Linksovu ponudu sa stavio jer sam ju dobio u e-mail. Pa ako nekom paše, neka uzme, a ako ne, neka onda traži dalje.