Toshiba Satellite L670 pregrijavanje....

poruka: 4
|
čitano: 2.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Toshiba Satellite L670 pregrijavanje....

Kupio sam ovaj laptop pije 4-5 miseci i kad igram "need for speed hot pursuit" laptop se se pregrije i ugasi za 10 min..!?!......dok igram sve uredno radi , ne šteka , sve je dobro ali se brzo pregrije....je li ovo prezahtjevna igra za laptop ili ?? 

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Toshiba Satellite L670 pregrijavanje....

probaj laptop staviti na malo poviseno! recimo knjige ili tako nesto! kad igras igra na stolu ne po krevetu i okolo manje ce smeca uci u njega i odvod zraka je puno bolji! ili ga nosi na servis i reci da se pregrijava, mozda nije dobro legao cooler na proc ili je previse termalne/lose paste!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

bio si u pravu...stavio sam ga na knjigu i temp. nije prelazila 80 stupnjeva......mislis li da ga tebam nosit u servis ili je normalno da se pregrijava kod takvih igara...

15 godina

Laptopi generalno nisu namjenjeni nekakvom pretjeranom igranju a navedena igra je dosta zahtjevna probaj malo detalje smanjit! kod moje cure na hp isto je toliko temp u igrama pa si je kupila onaj hladnjak na koji stavis laptop tako da je sad 75 i ok radi! i laptop je na povisenom automatski! probaj sa time ako zelis!

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice