Postovanje,
Imam jedno pitanje...rade se o laptopu koji sam kupio prosle godine u Americi.
To je Toshiba Satelite M305D-S tj. ovaj model sa linka koji sam vam dao samo sa 4 gb rama i drugacijom grafickom.
http://www.laptopmag.com/review/laptops/toshiba-satellite-m305d-s4828.aspx
Kupio sam ga u New Yorku i korstio ga tamo nekih mjesec dana, dosao sam kuci i ovdje ga korstio 220v iako je tamo radio na 110v ali on moze da radi na oba napona tako da mislim da nije u tom problem bio...
PROBLEM: Radio sam na njemu jedno sat-dva vremena i bio je ukljucen u struju jer se baterija istrosila. Onda sam ga iskljucio i otisao vani i kad sam se vratio vise ga nisam mogao upaliti nikako. Apsolutno nikako ne daje znakove. Da li se pregrijao ili je nesto pregorilo ili ga je na neki nacin struja ostetila...ne znam stvarno...
Najgore je to sto sam ga poslao u """"servis""" toshibin u sarajevo i oni su ga vratili i rekli da je MOZDA ploča otišla i MOŽDA još koji dio...totalno neprofesionalno...ali sta drugo i ocekivati od tih debila. Na to sve su mi napisali da pi poravak vjerovatno kotao oko 5500 kn sto je jako mnogo jer sam ovaj laptop tamo platio 4200 kn...otprilike.
Znam da kod nas nema ovakvog modela jer se ovo proizvodi samo za njihovo trziste jer sam pitao u mnogim prodavnicama i servisima pa cak i hg spotu. Zato vas molim ako imate bilo koju ideju sta bi moglo biti da mi kazete ili ako ima bilo koji pravi ovlasteni toshibin servis da mi date broj ili adresu.
Unaprijed se zahvaljujem...