Toshiba Satelite L670 i trzanje u igrama

poruka: 8
|
čitano: 1.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje????

Ja sam prije 20 dana uzeo toshibu satelite l670 koja me kostala 7.299.kn..prjenosnik naravno i zadovoljan sam ah:D..gledajte istaliro sam bbc2 only i tjera mi na medium odlicno odlicno tjera ali akd metnem na high steka....neznam el to do interneta ali stvarno me to zanima,zadovoljan sam i so ovim postavkam i pre zadovoljan ali kuzite me, moglo bi doci do jos igara koje nebi mogo na high a to bi ocekivo, jer to do zagrijavanja laptopa recimo mafiu 2 sam igro na high ali,zasto mi steka u cemu je problem, pri zagrijavanju,zato sto je to laptop,,!! a konfiguracije je  odlicna sam me taj mali detaljcic zanima.......Ati radeon hd 5650 1 gb graficka, proc intel core i5430m 2.26ghz, 3 mb cacha, max turbo frenkvencija 2.5 ghz,4gb rama??ak more odgovor.....Jer kao moji frendovi s manjim konfiguracijam tjeraju na high????? ˙(baterjiu)sam izvadio

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 20:47 (ris).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pitanje????
ris kaže...

Ja sam prije 20 dana uzeo toshibu satelite l670 koja me kostala 7.299.kn..prjenosnik naravno i zadovoljan sam ah:D..gledajte istaliro sam bbc2 only i tjera mi na medium odlicno odlicno tjera ali akd metnem na high steka....neznam el to do interneta ali stvarno me to zanima,zadovoljan sam i so ovim postavkam i pre zadovoljan ali kuzite me, moglo bi doci do jos igara koje nebi mogo na high a to bi ocekivo, jer to do zagrijavanja laptopa recimo mafiu 2 sam igro na high ali,zasto mi steka u cemu je problem, pri zagrijavanju,zato sto je to laptop,,!! a konfiguracije je  odlicna sam me taj mali detaljcic zanima.......Ati radeon hd 5650 1 gb graficka, proc intel core i5430m 2.26ghz, 3 mb cacha, max turbo frenkvencija 2.5 ghz,4gb rama??ak more odgovor.....Jer kao moji frendovi s manjim konfiguracijam tjeraju na high????? ˙(baterjiu)sam izvadio

pa nije ta grafička baš nekaj jaka.

16 godina
neaktivan
Toshiba Satelite L670 i trzanje u igrama
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satelite L670 i trzanje u igrama

Pa i radi ok, ali kao što su je i tamo testirali šteka na high.

HD5650 je mid-high range 2. klase i to su sasvim ok preformanse.

Jedino nisam skužio, jel ti frend ima laptop isto ili ima običan stolni PC?

16 godina
neaktivan
RE: Toshiba Satelite L670 i trzanje u igrama
Spaceblade kaže...

Pa i radi ok, ali kao što su je i tamo testirali šteka na high.

HD5650 je mid-high range 2. klase i to su sasvim ok preformanse.

Jedino nisam skužio, jel ti frend ima laptop isto ili ima običan stolni PC?

moj je laptop! ako dodam za 1 god 2 gigabajte recimo nista vazno bili oda stekalo....

vorpen
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...
ris kaže...

pa nije ta grafička baš nekaj jaka.

koja je za tebe jaka.......???-.-

vorpen
16 godina
neaktivan

neznam sad a si si kupil hard s 5400 rpm ili 7200rpm, jer kolko sam videl da tvoj ima 5400 rpm
tak se moj brat zeznul dok si je kupoval laptop, kupil si je mrcinu ali s 5400 rpm i kod novih naslova mu je drhtala slika svakih 5 sekundi, a ja na svom sranju od kompa sam igral normalno na jacim postavkama od njega 

16 godina
neaktivan
Schockey kaže...

neznam sad a si si kupil hard s 5400 rpm ili 7200rpm, jer kolko sam videl da tvoj ima 5400 rpm
tak se moj brat zeznul dok si je kupoval laptop, kupil si je mrcinu ali s 5400 rpm i kod novih naslova mu je drhtala slika svakih 5 sekundi, a ja na svom sranju od kompa sam igral normalno na jacim postavkama od njega 

Da upravo to ja sam se sjebo sto sam uze prijenosnika......-.-

vorpen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice