Prijedlog laptopa do 3000 kn

poruka: 5
|
čitano: 1.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Gledao sam neke ponude po dućanima i katalozima, ali nažalost više nisam u toku s današnjim hardverom pa nisam sposoban izabrati optimalno u tom cjenovnom rasponu. :)

Pa bi htio čuti vaše prijedloge...

Koristio bi se pretežito za multimediju, piskaranje, ali i za faks(ne baš neki prezahtjevni programi, ali da može pokrenut...)

Što se tiče igranja, jasno mi je da se tu nema šta tražiti, ali bilo bi dobro da se mogu neki stariji naslovi odigrati heh

Veličina ekrana, bilo bi bolje da je 15"...

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Prijedlog laptopa do 3000 kn
Gunner_V kaže...

Gledao sam neke ponude po dućanima i katalozima, ali nažalost više nisam u toku s današnjim hardverom pa nisam sposoban izabrati optimalno u tom cjenovnom rasponu. :)

Pa bi htio čuti vaše prijedloge...

Koristio bi se pretežito za multimediju, piskaranje, ali i za faks(ne baš neki prezahtjevni programi, ali da može pokrenut...)

Što se tiče igranja, jasno mi je da se tu nema šta tražiti, ali bilo bi dobro da se mogu neki stariji naslovi odigrati heh

Veličina ekrana, bilo bi bolje da je 15"...

Izvoli:

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-k52jeex096/39636

ili

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-probook-4525s-xx808ea--torba/40945

Biraj!

Moja preporuka! 

17 godina
neaktivan

Koji bi od ta 2 predložena bio ipak bolji? (razlika su minimalne, ali za HP sam čuo dosta negativnih stvari...)

Ima li još netko nešto za predložiti? :)

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

mogu ti ja prodati ovaj pod moj pc cijena 2,700kn+torba, ako si zainteresiran javi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Prijedlog laptopa do 3000 kn
Gunner_V kaže...

Koji bi od ta 2 predložena bio ipak bolji? (razlika su minimalne, ali za HP sam čuo dosta negativnih stvari...)

Ima li još netko nešto za predložiti? :)

HP je bolji, zato što ima Bluetooth te malo brži proc.

Ako ti to išta znači, moja mama ima već točno 2 godine ProBook 4710s od HP-a i da pokuca, nikada nikakvih problema s njim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 21:04 (Caesar et Brutus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice