Preporuka laptopa do 7000 kn

poruka: 9
|
čitano: 3.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ima li itko preporuku za laptop do 7000 kn,treba jaki procesor,dosta rama,veći hdd,grafika neka bolja?

namjena laptopa je specijalni programi i neki izračuni...mora biti laptop!

mislio sam nešto ovako:

toshiba A300D-17F                toshiba A300-16T                         toshiba A200-23P

HP 6735B NN455ES               HP 6830S KU405EA

želio bi da ima ugrađenu vistu ili XP,ako može.sada vaši prijedlozi i preporuke

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka laptopa do 7000 kn

Acer Aspire 7730G 583G25MN... Zašto...?!?! Isti posjedujen i ja i jedino o njemu (u odnosu na gori spomenute) nešto konkretnije mogu i reć. Radi se o (više nego) solidnon laptopu koji je u odnosu na konkurenciju cjenovno prihvatljiviji (činjenica je kako bi cijena istih komponenti upakiranih pod drugi brand bila osjetno viša od nekih 6k kn koliko san ja platija...). Može se stoga slobodno reć da se radi o nekakvon best-buyu u cjenovnon razredu koji si spomenija, a posebno s obziron na očekivanja, tj. zahtjeve koje naspram istog imaš.... Osobno mi je najveći motiv za kupovinu ovog laptopa bila solidna grafička kartica, a nvidija GF 9600 M GT je zapravo i više nego solidna; jedna od najboljih štoviše. Dobro Pro Evolution Soccer 2009 (kojeg najčešće igran) možda i nije neko mirilo za diljenje komplimenata naspram iste, ali mišljenja san da bi bez problema odvrtila i neki zahtjevniji FPS tipa CoD4 i sl., pa prema tome ne bi tribala imat problema ni s tin specijalnin programima koje imaš namjeru koristit... Probleme u radu s istima ne bi tribali pravit ni Intelov Core 2 Duo 5800 (2 Ghz) i 3 GB RAM-a koji omogućuju istovrimeni rad s više zahtjevnih programa (npr. konverzija audio filea u mp3 uz istovrimeno gledanje HD videa) bez ikakvih značajnijih trzanja. I da uza sve to laptop dolazi i sa pridinstaliranon Windows Viston (Home Premium) pa se nećeš morat zaj....t s raznoraznin piratskin verzijama. Što se tiče ergonomije i konstrukcije samog kućišta, tu se možda ne može mirit s toliko razvikanin IBM-on, ali u 4 miseca koliko ga iman dosad nisan ima nikakvih problema s ugibanjen i sl. Kućište djeluje kompaktno, a jedini "ozbiljniji" nedostatak koji san primjetija je lagano ugibanje tipkovnice u krugu oko tipke "J", ali opet to je zanemarivo i to uistinu ne bi triba biti razlog za zaobilaženje kupovine ovog laptopa.

Eto nadan se da će ti ovo biti od kakve-takve pomoći...

16 godina
neaktivan
drakoon kaže...

Acer Aspire 7730G 583G25MN... Zašto...?!?! Isti posjedujen i ja i jedino o njemu (u odnosu na gori spomenute) nešto konkretnije mogu i reć. Radi se o (više nego) solidnon laptopu koji je u odnosu na konkurenciju cjenovno prihvatljiviji (činjenica je kako bi cijena istih komponenti upakiranih pod drugi brand bila osjetno viša od nekih 6k kn koliko san ja platija...). Može se stoga slobodno reć da se radi o nekakvon best-buyu u cjenovnon razredu koji si spomenija, a posebno s obziron na očekivanja, tj. zahtjeve koje naspram istog imaš.... Osobno mi je najveći motiv za kupovinu ovog laptopa bila solidna grafička kartica, a nvidija GF 9600 M GT je zapravo i više nego solidna; jedna od najboljih štoviše. Dobro Pro Evolution Soccer 2009 (kojeg najčešće igran) možda i nije neko mirilo za diljenje komplimenata naspram iste, ali mišljenja san da bi bez problema odvrtila i neki zahtjevniji FPS tipa CoD4 i sl., pa prema tome ne bi tribala imat problema ni s tin specijalnin programima koje imaš namjeru koristit... Probleme u radu s istima ne bi tribali pravit ni Intelov Core 2 Duo 5800 (2 Ghz) i 3 GB RAM-a koji omogućuju istovrimeni rad s više zahtjevnih programa (npr. konverzija audio filea u mp3 uz istovrimeno gledanje HD videa) bez ikakvih značajnijih trzanja. I da uza sve to laptop dolazi i sa pridinstaliranon Windows Viston (Home Premium) pa se nećeš morat zaj....t s raznoraznin piratskin verzijama. Što se tiče ergonomije i konstrukcije samog kućišta, tu se možda ne može mirit s toliko razvikanin IBM-on, ali u 4 miseca koliko ga iman dosad nisan ima nikakvih problema s ugibanjen i sl. Kućište djeluje kompaktno, a jedini "ozbiljniji" nedostatak koji san primjetija je lagano ugibanje tipkovnice u krugu oko tipke "J", ali opet to je zanemarivo i to uistinu ne bi triba biti razlog za zaobilaženje kupovine ovog laptopa.

Eto nadan se da će ti ovo biti od kakve-takve pomoći...                                                                                                                                                                    

ma ovaj laptop mi je za brata (nema igara) a želi toshibu ili eventualno HP,a našao sam i ove:Toshiba P300-1CD,P300D-13J i A300-1ND.ima li  itko iskustva??e i da valjaju li išta ovi AMD-ovi Turioni(usporedba sa intel c2d P8*00??ovaj zadnji ima grafiku ATI M86,jeli to nešto kao 3650??

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

šta nitko ne zna???u izbor su ušli Toshiba P300-1CD,Toshiba A300-1ND i Toshiba P300-13,ima li tko ijedan i jesu li dobri??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mogu samo recu da je za ozbiljan rad 6830 odlican, a licno sma probao smanjti detalje i moguce je igrati relativno ugodno COD4

Toshibe su inace jedini laptopi koji se radeu japanu(kontrola kvalitete u japanu je nauka i umjetnost nedostizna za ostatak svijeta)

E da, 6830 ima punu finu + numericku tastaturu a to ko radi i kucka u excelu ili radi sa brojevima ne moze se novcem platiti, ja evo vec duze vremena koristim 6820 a neiki dan sam isporucio kupcu neke 6830 i iako sam jako zadovoljan sa 6820, 6830 je bolji i popitanju opreme i performansi jer ima jacu grafiku i dodatnih nekoliko stvari.

Ako budes uzimao uzmi u obzir NN328ES jer dolazi sa torbom a dobra torba za 17'' ne nalazi se lako.

16 godina
protjeran

Moja preporuka za laptope, mislim da bolje nemozes dobiti

1.  http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5530221

2. http://diskont24.com/product.php?productid=56066&cat=236&page=1

P.S

Mislim da je drugi bolji zbog procesora a i ti si ga naveo pa mislim da se isplati dat 200kn vise

Neces pogrijesit s niti jednim, uzivaj, to ce ti sve vrtit

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 14:22 (APazinjan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebam jedan gamerski laptop do 7000 kn a da moze pokretat far cry 2. molim za pomoc plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo uzeli smo Toshibu P300-1CD iz Protisa,hvala na prijedlozima

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E sad bi trebao jedan do 4500 kn max sa ekranom od 13.5 inča,ne više,a najmanje 11 inča.Grafička nije važna,procesor neki dvojezgrenjaš solidan,2GB RAM-a,HDD minimalno 250GB.

Mislio sam nešto kao HP ProBook 4310s.Ima li itko taj laptop da napiše nešto o njemu i po mogućnosti jedan benchmark Osmijeh

st001cro@gmail.com-MSN

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice