Preporuka do 4000kn

poruka: 4
|
čitano: 1.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Preporuka do 4000kn

trebo  bi prijenosnik do nekih 4000kn uglavnom za fax  bitno mi je da je dosta brz a sto se tice grafike samo da nije bas neki šrot sto se novih naslova tice nemoram ni igrat posto mi zato nece ni sluzit.

u vemilu sam naso ovaj HP 6735s NA816ES 4GB 320GB 15,4" oko 4000kn mada se bas nerazumem u prijenosnike pa bih molio neki savjet hvala....

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka do 4000kn

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6230&catid=16

mislim da nema boljeg za te novce.po meni može konkurirat i nekima od 5000kn

+400kn http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9629

ali nema dobru grafićku.mislim da je prvi bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 21:42 (mmm).
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka do 4000kn

mmm, lenovo?

po bug preporuci kupljen prije 15 mjeseci lenovo 3000 n100, baterija nije izdržala ni godinu dana, košta kod nas nova 800-900 kn, sva sreća na ebay se može naći 2-3 puta jeftinija

i tu nije kraj, neki dan ostane tipkica "a" dolje, tipkovnica je vjerojatno membranska, nevjerujem da ima opruge pa će i servis, ako se treba mjenjati membrana ili cijela tipkovnica biti "povoljan"

toliko od mene o lenovu

na poslu drljam po hp-u već 4 godinu, istina i tu sam mjenjao bateriju, ali tek nakon tri godine a ostalo sve pet.

16 godina
neaktivan
Preporuka do 4000kn

Koristio sam neko vrijme jedan od Lenovovih modela. Laptop je dosta dobrih mogučnosti ali (barem meni) ostavlja dojam da je rađen od nekvalitetnih dijelova. Npr. kada radim u bilo kojem srednje zahtjevnom programu ventilator se upali, za 10 sec. ugasi, pa se za par sec. ponovno upali... Imao sam također ponešto problema sa njegovim bluetooth-om i wlan-om.

Moje je mišljenje da je Lenovo dosta dobar prijenosnik ako se nema mnogo para.

Koristio sam i HP i jako sam zadovoljan s njim. Jako je odbar za urede, malo se grije, a sve će uredske zadaće zvršiti bez frke. Jedini je problem što često ima loše grafičke.

Ako trebaš nešto moćnije preporučam Toshibu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice