Pomoc oko spajanja laptopa na TV

poruka: 5
|
čitano: 2.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam laptop Lenovo Y560 (ima vise verzija tih laptopa pa evo link za moju: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=15026&catid=16 )

i pokusao sam ga spojiti HDMI kablom na Sonyev LCD televizor.

Kako laptop ima dvije graf. kartice, prilikom spajanja na TV, trazi me da koristim jacu, odnosno Radeon HD5730)

Nakon spajanja odabirem onu mogucnost da se prikazuje slika samo na TV-u, a na laptopu ne.

Rezolucija s kojom radim na TV-u je 1920×1080.

Eh, sada. Nakon neodređenog vremena (uglavnom nakon nekoliko minuta) slika na TV-u postane uzas; sve ostaje na svom mjestu, no samo sve boje ko da izblijede i kontrast postane uzasan.

Nakon promjene rezolucije na manju, pa vracanjem opet na prethodnu (1920×1080) slika se vraca u normalu te nakon nekoliko minuta opet se dogodi isto.

Što napraviti da se to ne događa??

Najljubaznije bih vas molio pomoć!

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi siguran da problem nije do TV-a?

Mozda HDMI kabel nije ispravan ili lose prikljucen pa se gubi kontakt

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma HDMI kabel je ok. Kupio sam ga prije par dana i koristim ga samo za to. Jel moze bit problem u graf. kartici u laptopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako je do grafičke, onda bi i problema bilo i na displayu od laptopa...

BFBC2: Drugar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko spajanja laptopa na TV

Hm. neznam bas. kad je laptop spojen na tv onda koristim onu opciju "Show desktop only on 2nd display" (drugi display je TV) i onda se samo tamo prikazuje slika. A rezolucija na TV-u je onda 1920x1080 (na laptopu je uvijek 1300x11xx)

Tak da moje pitanje je jel mozda graficka ima problema sa radom na toj vecoj rezoluciji?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice