Pokvarit lap i uvalit za drugi zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 2.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pokvarit lap i uvalit za drugi

Pozdrav,

Frend mi šifi nemoze igrat nista od novih igri riječ je o jednoj Toshibi koja je bila pred godinu dana 7000kn i on bi je pokusao nekako pokvarit al da mu ne skuze u servisu pa da dobije novi jer je stara arhitektura i to pa nemoze takav dobit.

Moja ideja je bila da ide flashat B I O S  i da ga ugasi i onda se pravi budala.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Re: Pokvarit lap i uvalit za drugi
kokokoko kaže...

Pozdrav,

Frend mi šifi nemoze igrat nista od novih igri riječ je o jednoj Toshibi koja je bila pred godinu dana 7000kn i on bi je pokusao nekako pokvarit al da mu ne skuze u servisu pa da dobije novi jer je stara arhitektura i to pa nemoze takav dobit.

Moja ideja je bila da ide flashat B I O S  i da ga ugasi i onda se pravi budala.

I šta bi mi s tom informacijom trebali? Koja je svrha teme, šta je autor htio reći?

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
16 godina
protjeran

Pa ako znate svoje nacine kako ga pokvarit a da ne skuze u servisu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E dabog da mu oni u servisu vidjeli ovu poruku i da ga skuze {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
protjeran

zasto pa ja sam na svom HP takvu stvar uspio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Toshiba ima "no matter what guarantee"...nek ga baci s balkona i reče da mu je ispao.Glavno da nema namjere i da ne otkriju pravo sra*je

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čak i da ga nekim čudom ne skuže dobit će u zamjenu isti model, s time da će vjerojatno biti bez laptopa oko 45 dana. Inače, glupa ideja na toliko puno razina da mi se uopće ne da ni započinjati... {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
protjeran

si siguran da bi mogao isti dobit jer teze ce se nac ovakvih specifikacija

intel c2d 2.5

4gb

250gb hdd

hd3650

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kokokoko kaže...

si siguran da bi mogao isti dobit jer teze ce se nac ovakvih specifikacija

Pa dobro, koliko komada ti misliš da se izradi po seriji? Negdje u nekom sladištu neprodani primjerci skupljaju prašinu i čekaju ovakve pacijente. {#}

16 godina
protjeran

zašto je čovjek pacijent pa vrijedi probat u najgorem slučaju ćemo uzet programator i riješit stvar. Bože kao da ti nebiš nešto takvo da si spidio tolke pare i sad da nemožeš ništa radit na njemu, npr ja na HP ProBook 4525s nisam ni znao da je onaj sugavi program flashao  bios i ja ga istekao iz struje i dobio drugi i to je to jer je lap unutar 7 dana, ali sada se drzim modanih drivera za cipset i gpu jer imam u igrama pa čak i troduplo FPS

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa nisu ni oni tamo u servisu toliki majmuni. Da je tako niko nebi kupovao novi laptop.

The future is Fusion - AMD ||| R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Nek kupi novi laptop, vrlo jednostavno.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
kokokoko kaže...

zašto je čovjek pacijent pa vrijedi probat u najgorem slučaju ćemo uzet programator i riješit stvar. Bože kao da ti nebiš nešto takvo da si spidio tolke pare i sad da nemožeš ništa radit na njemu, npr ja na HP ProBook 4525s nisam ni znao da je onaj sugavi program flashao  bios i ja ga istekao iz struje i dobio drugi i to je to jer je lap unutar 7 dana, ali sada se drzim modanih drivera za cipset i gpu jer imam u igrama pa čak i troduplo FPS

a) Što ćeš pobogu rješavati s programatorom? {#}

b) Postoji nešto što se zove moralna i društvena odgovornost.

c) Ako pod "ne možeš ništa radit na njemu" misliš "ne možeš se igrati", onda bi trebao znati da 98% slučajeva laptopi nisu niti dizajnirani za takvo nešto.

d) To što si ga "ištekao iz struje" ne znači da je laptop i ostao bez struje. Laptopi imaju bateriju. To je jedna od njihovih najosnovnijih karakteristika. Dakle, o čemu ti pobogu pričaš?

e) Crkavam od smijeha.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 1:16 (vlad0).
16 godina

Ah, kaj se zamaraš.

Njemu bi nick umjesto kokokoko, trebao glasti trolololo...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran

c) Ako pod "ne možeš ništa radit na njemu" misliš "ne možeš se igrati", onda bi trebao znati da 98% slučajeva laptopi nisu ni dizajnirani za tako nešto.

d) To što si ga "ištekao iz struje" ne znači da je laptop i ostao bez struje. Laptopi imaju bateriju. To je jedna od njihovih najosnovnijih karakteristika. Dakle, o čemu ti pobogu pričaš?

e) Crkavam od smijeha.

Zatrazit cu od moderatora da se tema izbrise jer uvijek se naleti nad ebila poput tebe i tako stlano u svijetu svaki dan naidem.

A.) ako neznas nemoj govorit

B.) ma nisam znao za to

C.)si siguran, prije provjeri neke stvari, zasto postoi Dell Alienware i slicni ....

D.)jaoo i ja sam glup sa kime se raspravljam naprimjer jer je baterija vani

E.) pa to nije za smijeh to je za krepat od plača sta siris lazi, jos sa onim da se u lapu nemoze promijenit GPU

14 godina
kokokoko kaže...

c) Ako pod "ne možeš ništa radit na njemu" misliš "ne možeš se igrati", onda bi trebao znati da 98% slučajeva laptopi nisu ni dizajnirani za tako nešto.

e) Crkavam od smijeha.

Zatrazit cu od moderatora da se tema izbrise jer uvijek se naleti nad ebila poput tebe i tako stlano u svijetu svaki dan naidem.

B.) ma nisam znao za to

C.)si siguran, prije provjeri neke stvari, zasto postoi Dell Alienware i slicni ....

E.) pa to nije za smijeh to je za krepat od plača sta siris lazi, jos sa onim da se u lapu nemoze promijenit GPU

em si troll,em si bahat, em si glup.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
odjavljen
kokokoko kaže...

B.) ma nisam znao za to

a.) de ne budi smiješan. BIOS nije ROM memorija već podosta godina. Bacati kompletnu MBO zbog greške u flashu? U servisu obrišu sadržaj, stave novi BIOS i gotovo. Ili samo zamijene čip, nije BIOS nezamjenjiv.

b.) očito

c.) zato je i rekao 98%, jel ti znaš čitati?

d.) šta radi vani dok flashas BIOS?? Ovo graniči sa nenormalnim. Ljudi posuđuju UPSove okolo dok flashaju na desktopima, ti vadiš bateriju na laptopu.

e.) just epic. Evo ti moj e727 pa zamijeni GPU maheru.

0/10

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ah, kaj se zamaraš.

Njemu bi nick umjesto kokokoko, trebao glasti trolololo...

A eto, čekam da mi se nešto skine pa imam viška vremena. {#}

16 godina
moderator

Zaključano na autorov zahtjev.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail: