Onemogućavanje touchpada windows 8

poruka: 7
|
čitano: 2.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zna li itko kako onemogućiti touchpad na windowsu 8? Na sedmici je bila ona "sveta" opcija da sam gasi touchpad kad utakaš miš, to ovdje ne postoji, također mi ne radi ona fora sa dodavanjem nečega u registry što bi trebalo učiniti da se dugme pojavi. 

Znam da imaju (doduše ne baš funkcionalni) programi koji gase touchpad dok pišeš, nisu baš djelotvorni, meni treba nešto što će ga totalno onemogućiti!

Samo tipke (lijevi i desni klik) mi ne predstavljaju neki problem nego touchpad, laptop je Lenovo G500

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Onemogućavanje touchpada windows 8
IRebic kaže...

Zna li itko kako onemogućiti touchpad na windowsu 8? Na sedmici je bila ona "sveta" opcija da sam gasi touchpad kad utakaš miš, to ovdje ne postoji, također mi ne radi ona fora sa dodavanjem nečega u registry što bi trebalo učiniti da se dugme pojavi. 

Znam da imaju (doduše ne baš funkcionalni) programi koji gase touchpad dok pišeš, nisu baš djelotvorni, meni treba nešto što će ga totalno onemogućiti!

Samo tipke (lijevi i desni klik) mi ne predstavljaju neki problem nego touchpad, laptop je Lenovo G500

Pa zar nije kombinacija FN+F1-12 možda da ugasi touchpad? Ovisi o modelu, meni je FN+F9. Ili ti baš tražiš softverski toggle?

15 godina
neaktivan

Fn+F6

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
to i mene zanima
meni je na f9, al ne radi
tj radi touchpad svakako
15 godina
neaktivan
14 godina

Ja sam sebi postavio da mi se touchpad ugasi kad spojim miša ali ne mogu se sjetiti kako, sigurno nešto skroz jednostavno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije mi radila kombinacija, pa sam reinstalirao driver i sad napokon radi...

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice