Netbook do 2000 kn

poruka: 4
|
čitano: 1.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Netbook do 2000 kn

Htio bih kupiti netbook za 2000 kn.

Služio bi za pisanje, internet, gledanje kojeg divx filma...

Znaći trebao bi imati wireless, po mogućnosti bluetooth, i trebao bi doći sa windows xp ako je moguće

Meni je za oko zapeo ovaj HP Mini note, al jedini je problem to što nema dvd player

Nije to najvažnije ali ako nađete neki netbook od 2000 kn sa dvd playerom bilo bi jos bolje

Molim vaša mišljenja i prijedloge

Hvala unaprijed

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 18:14 (Somebody).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Netbook do 2000 kn
Somebody kaže...

Htio bih kupiti netbook za 2000 kn.

Služio bi za pisanje, internet, gledanje kojeg divx filma...

Znaći trebao bi imati wireless, po mogućnosti bluetooth, i trebao bi doći sa windows xp ako je moguće

Meni je za oko zapeo ovaj HP Mini note, al jedini je problem to što nema dvd player

Nije to najvažnije ali ako nađete neki netbook od 2000 kn sa dvd playerom bilo bi jos bolje

Molim vaša mišljenja i prijedloge

Hvala unaprijed

Niti jedan netbook nema DVD-rom (osim jednog jedinog koji nije dostupan u hrvatskoj).

Ovaj je jako dobar i kvalitetan, ali njegov VIA procesor je nešto slabiji od Intel Atoma. Pogledaj malo Acer Aspire One - ima ih mali milijun modela, a svi jako kvalitetni i dobri.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 18:24 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Netbook do 2000 kn

ajde ljudi još prijedloga...

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Netbook do 2000 kn

Ti ako misliš naći nešto jeftinije od 2000 kn moraš vidjeti u Italiji,jer taki netbook možeš naći u italiji za 1400 kn!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice