Neradi mi bluetooth na laptopu acer aspire 5471G

poruka: 9
|
čitano: 4.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Molim vas za pomoc neznam zasto mi neradi bluetooth kad sam reparirao win7/64bit,odonda je nestao iz mojeg lap. a prije je radio normalno pokusao sam skinuti drivers-e sa acerove stranice i isti softver ali nista mi nije pomoglo,molim vas za pomoc jer mi treba za posao kojim se bavim jer je vezan sa telefonom pa mi treba za bluetooth slusalicu,hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Neradi mi bluetooth na laptopu acer aspire 547

jesi instalirao drivere i LaunchManager i ePower Management??

moraš imat obje aplikacije...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
Je driveri su instalirani,a L.M i E.M ,nisam jer neznam zasto kad na acerovoj stranici pise da je dovoljan njihov soft i driver a i prije mi je radio...hm svakako hvala ti na odgovoru probat cu to naci i vidjeti ,javim hvala.
16 godina
moderator
indianac kaže...
Je driveri su instalirani,a L.M i E.M ,nisam jer neznam zasto kad na acerovoj stranici pise da je dovoljan njihov soft i driver a i prije mi je radio...hm svakako hvala ti na odgovoru probat cu to naci i vidjeti ,javim hvala.

a neznam to, ali znam da meni na aceru bez ta dva programa ne radi wlan i bluetooth

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
XXX-man nista se nije promijenilo Software informer je sve procitai i napisao isto sto ja znam sve drivere izmedju ostalog i za bluetooth,resetirao sam alp. za svaki slucaj ali nema promijene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

LJudi molim vas za pomoc,hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ista stvar i ovdje. Frend je jučer došao s novim laptopom i zajedno smo instalirali sve što mu treba. Uspješno smo instalirali sve drivere no BT mu ne radi (nema one ikonice u trayu).

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drug mislim da znam do cega ti je imao sam isti problem, evo za sve one koje imaju slican problem mislim da bi ovo trebal biti rijesenje :
 ctrl+alt+del --- task menager--- kartica services zatim klinete na services... onda nadjete vas driver za bluetooth  koji ste predhodno instalirali, desnim klikom odete na opciju properties Zatim otvorite karticu general i pisat ce vam startup type: i stavite  na automatic . Poz.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bluetooth device not find

Bluetooth device not find,Please verify that your Bluetooth device is properly connected and turned on.

Ovo je poruka koja izlazi kad pokrenem ikonu bluetoot...sve je instalirano,...trazim dalje upustvo

boco

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice