Molim vas za pomoc neznam zasto mi neradi bluetooth kad sam reparirao win7/64bit,odonda je nestao iz mojeg lap. a prije je radio normalno pokusao sam skinuti drivers-e sa acerove stranice i isti softver ali nista mi nije pomoglo,molim vas za pomoc jer mi treba za posao kojim se bavim jer je vezan sa telefonom pa mi treba za bluetooth slusalicu,hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi instalirao drivere i LaunchManager i ePower Management??
moraš imat obje aplikacije...
a neznam to, ali znam da meni na aceru bez ta dva programa ne radi wlan i bluetooth
LJudi molim vas za pomoc,hvala unaprijed!
Ista stvar i ovdje. Frend je jučer došao s novim laptopom i zajedno smo instalirali sve što mu treba. Uspješno smo instalirali sve drivere no BT mu ne radi (nema one ikonice u trayu).
Drug mislim da znam do cega ti je imao sam isti problem, evo za sve one koje imaju slican problem mislim da bi ovo trebal biti rijesenje :
ctrl+alt+del --- task menager--- kartica services zatim klinete na services... onda nadjete vas driver za bluetooth koji ste predhodno instalirali, desnim klikom odete na opciju properties Zatim otvorite karticu general i pisat ce vam startup type: i stavite na automatic . Poz.
Bluetooth device not find,Please verify that your Bluetooth device is properly connected and turned on.
Ovo je poruka koja izlazi kad pokrenem ikonu bluetoot...sve je instalirano,...trazim dalje upustvo