Ne radi mi tipkovnica na laptopu

poruka: 14
|
čitano: 37.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok svima! Imam HP Compaq 6720s, tipkovnica mi ne radi tj. dio tipki ne šljaka, a ostatak super funkcionira. Očistila sam ju, rastavila i sastavila, no i dalje tipke t,g,ć i još par ne rade. Problem je u tome što imam šifru na ulazu u windowse, tako da ne mogu ni pokrenuti laptop. E sad postoji li možda negdje da se može kupiti ta 'košuljica s kontaktima' ili eventualno premostiti log in lozinku, a da ne formatiram komp jer imam previše podataka na njemu? Inače, laptop super radi osim te glupe tipkovnice! Zbilja bi molila za savjet. Ili eventualno neku eksternu tipkovnicu koja će biti prepoznata, bez obzira što se windowsi ne mogu dignuti do kraja.

Tx svima!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne radi mi tipkovnica na laptopu

bilo koja tipkovnica radi samo sačekaj da windovsi skuže novi uređaj(nekad i par minuta)  pa tipkaj a djelovi u servisu ili polovna sa nekog skršenog

15 godina
neaktivan

ej tx, uspjela sam! samo još moram naći tipkovnicu i naučiti ju staviti a da ne strgam cijeli laptop. :)

je li netko zna gdje bi mogla najbolje naći konkretno za hp tipkovnicu na području zga? i kako da ju stavim???

17 godina

za zamjenu tipkovnice moraš poprilično toga rastaviti. sutra ti javim otprilike cijenu jer je kolegica mijenjala tipkovnicu baš na tom modelu nakon 6 mjeseci korištenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igrao sam neku igru i laptop mi se isključio i kad sam ga ponovno pokrenuo vise mi nije radila tipkovnica.Zna ko problem????????????

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni se to dogodi koji put ja to rijesim tako da skinem bateriju ispod baterije treba odvidati 2 vijka i onda skinem TOUCH dio i onda skinem tipkovnicu i ponovno stavim konektor na maticnu i onda radi .. tak je na mom Dellu mozda je tebi drukcije

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A da li je moguce nabaviti nekakvu eksternu tipkovnicu na usb, mislim da li postoji takvo sto, jer su mi neki govorili o tome, i ako moze cijena, ne mora da bude tacna ali barem priblizna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nightcomer kaže...

A da li je moguce nabaviti nekakvu eksternu tipkovnicu na usb, mislim da li postoji takvo sto, jer su mi neki govorili o tome, i ako moze cijena, ne mora da bude tacna ali barem priblizna

naravno da postoje tipkovnice koje rade na usb i wireless - evo kod mene npr, i tipkovnica i miš su wireless, a cijene su ti od 200 kuna (sredjne i niže kvalitete) pa do koliko imaš love..

17 godina

mislim da običnu usb tipkovniucu možeš naći za već od 50kn...

naravno da bi trebala raditi...ali pošto u životu ništa nije sigurno...hehe

www.gricni.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, cim prije cu si kupiti jednu takvu, i ova radi kako treba znaci bez ikakvih problema, samo mi pomalo zao igrat se na njoj

:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav..

Imam aspire one d260. Na tipkovnici su mi odjednom prestala raditi slova (c,v,g,h,z). Mislio sam da je rijec o tipkovnici pa sam na ebayu kupio novu tipkovnicu. Kad sam spojio novu tipkovnicu, problem je bio isti. Probao sam flashat bios, nista. Konektor za tipkovnicu izgleda normalno, a s obzirom da je tipkovnica odjednom prestala raditi iskljucio sam opciju da je u konektoru problem. U cemu je problem? Maticna ili?? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je ova tema aktivna??? Ili nitko ne zna??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne radi mi tipkovnica na laptopu
Lfbo kaže...

Da li je ova tema aktivna??? Ili nitko ne zna??

Probaj sa usb tipkovnicu uštekaš i rade sve 5. A ove ako si kupio i ostaje isti problem, vjerovatno loš kontakt konektor ili greška u čipset (kontroler).

Nenad
16 godina
neaktivan

Kad ustekam usb vanjsku tipkovnicu, sve radi. Da je do kabela onda bi nova tipkovnica koju sam kupio radila, a sto se tice konektora, ne vjerujem jer nije prestala raditi zato sto sam ju istekao pa ustekao nego jedan dan je radila, a drugi je prestala sama od sebe. Sto onda mi treba nova maticna najvjerovatnije ili? Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice