Kupujem laptop a ne razumijem se baš u prijenosna računala (oznake procesora i sl) pa vas molim za vaše prijedloge za najbolji izbor do 4000kn (eventualno malo više ). Laptop bi prvenstveno služio za net, gledanje filmova ali i povremeno nezahtjevno igranje. Pošto sam iz Osijeka osuđen sam na samo nekoliko trgovina : Links, Vemil, Hgspot i velike trgovaćke lance. Unaprijed zahvaljujem!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar mi nitko ne može pomoći?
Cjenovni razred koji si odredio nudi dosta modela i relativno je lako naci prijenosnik koji ce zadovoljiti sve tvoje potrebe osim onog dijela di se nadas nekakvom "nezahtjevnom igranju".
Moja preporuka je da se jos malo isprsiš pa uzmes recimo ovaj laptop.
Ima "zasebnu" grafiku, 2 godine jamstva, a za povremeno nezahtjevno igranje je i vise nego dovoljan, isto tako i za internet i multimediju.
Alternativa ti je Toshiba ,koja je isto nešto iznad 4000kn, ali ima također 2 godine jamstva, zasebnu grafiku, relativno ok procesor, uglavnom i previse za današnje potrebe kaj se tiče surfanja i multimedije, no za razliku od asusa dolazi bez OS-a.
Pozdraf....
Pozdrav.
Da ne otvaram novu temu, molim preporuke za laptop do 4000kn, veličina ekrana oko 14 ili 15''. Služio bi samo za surfanje, gledanje filmova i prijem tv programa putem DVB-T usb sticka.
Pozdrav.
Da ne otvaram novu temu, molim preporuke za laptop do 4000kn, veličina ekrana oko 14 ili 15''. Služio bi samo za surfanje, gledanje filmova i prijem tv programa putem DVB-T usb sticka.
A končar nela?? zadovoljava navedene karakteristike, a puno je jeftinija.
Postoji samo jedan mali problem s ovim novim Acerima, naime jako je slaba podrška za WinXP i triba se dosta namučit za pronać drivere !
HP 6735s je sasvim ok.
e ljudi trebam loptom do 4000kn za posao ali da me ne je.e svako malo znaci mora raditi sa grafovima bolesno znaci da je i graficka dobra a HDD (250gb min) ...