Lenovo ThinkPad X61 problem sa driverima

poruka: 31
|
čitano: 6.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PROBLEM SA DRIVERIMA, pomozite :(

Prvi puta se susrecemsa ovim problemom pa nemam pojma kajda radim...........

imam thinkpad x61 i reinstalirao sam windowse xp jer su trojanci ucinili svoje Nevinašce

ovak imam problema u tri podrucja....

trebam Audio Device on High Definition Audio Bus

NetworkController

SM Bus Controller

pomozite mi molim vas sto prije jer tream tostoprije napravit prijeodlaska na godisnji Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PROBLEM SA DRIVERIMA, pomozite :(

zasto mi niko ne pomazeeeeeee  Mršti se

16 godina
neaktivan

Lol pa cekaj tek je 18 min proslo xD

Uglavnom, imas li neku recovery particiju? Pretpostavljam da da. Trebao bi bootati sa Hiren's Boot CD-a i pokrenuti utility (mislim da je, nisam siguran) MBRWizard i trebao bi ti se prikazati popis particija i samo odaberi onu uz koju pise nesto tipa Recovery i za koju inace nisi znao da postoji jer je nema iz Windowsa. Za tu particiju trebas staviti da se sa nje dize sustav i kada reinstaliras Windowse direkt sa particije opet pokreni isti utility i vrati da ti se boota sustav sa glavne particije. Ako te particije uopce nema onda moras googlati za tim driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ubaci cd od laptopa i instaliraj

ak nemas cd oni na stranicu proizvodaca i skini za svoj model drivere koje ti trebaju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ti stranica sa driverima.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemamcd ja sam doso ovde na odmor u hrvatsku.......

trojanci su mi pojeli kompjutor...

reinstaliro jerima recovery nanjemu i jos pet puta poslije i svejedno nije instaliro drivere......

Plač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lenovo ThinkPad X61 problem sa driverima
F1-IVO kaže...

Evo ti stranica sa driverima.

bio sam tam  nis m se nije isplatilo...............

sve je nedefinirano niceg nema...........

neznamsto tocno trebam instalirat

16 godina
neaktivan

Pogledaj slike u prilogu i ne bacaj post za postom:

1.

2.
3.
I tako za svaki driver koji ti fali.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pogledaj slike u prilogu i ne bacaj post za postom:

1. 2. 3.I tako za svaki driver koji ti fali.

dobro audio sam skinuo, ali koji trebamza network i sm bus drivere, to nema definirano ovdje neznam pod sto to spada pa molim pomoc

16 godina
neaktivan

Probaj ovaj:

i ovaj:

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 10:51 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ovo je za network:

evoovo mi tocno trebasve tu napisano...... probo sam rucno update no nije nasaodrivere....... za earthen network je recimo nasao i za wire........ evoovo mi tocno trebasve tu napisano...... probo sam rucno update no nije nasaodrivere....... za earthen network je recimo nasao i za wire........

sto da to sve skinem ili samonesto neznam kaj mi trebaodtoga to i je problem..............

16 godina
neaktivan

Za ethernet controller imas samo jedan a za wireless probaj jedan od ponudjenih jer neznam koji wireless chip imas.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj pogledati na poledjini laptopa, potrazi neku naljepnicu ili instaliraj SiSoftware Sandru i pogledaj koji je tocno tvoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Za ethernet controller imas samo jedan a za wireless probaj jedan od ponudjenih jer neznam koji wireless chip imas.

ok skinuo sam ih sve no sad je problem koji je to sm bus driver......... kaj je touopce...............

16 godina
neaktivan

To je chipset. Gore sam ti stavio slikicu.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je za chipset. Skini onaj Intel Chipset driver, ima bas slika u Ivinom postu.

15 godina
neaktivan

T8300(2.4GHz), 1GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 12.1in 1024x768 LCD, Intel X3100, Intel 802.11agn wireless, Verizon WWAN, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, Secure chip, X6 UltraBase+CDRW/DVDRW, Fingerprint reader, 8c Li-Ion, WinXP Pro

ThinkPad x61 7675-k2u

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel bi bio problem da mi stavite linkove jer cu nes zeznut ilifotografije jednog pojednogdrivera ponovno........

instalirao sam sve program e na njega i neda mi se sad ponovno cijeli adobe master collection, antivirus, i office ponovno instalirat......

nemam tolko vremenaidem za 5 sati u split...........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini ovo na slici i instaliraj mada nemam pojma sta je ono od Verizonea.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok sad jos sm bus driver gdje se to nalazi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napisao sam ti par postova iznad da ti je to chipset i imas sliku.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo bi lijepo da se autor teme javi pa da vidimo dal sve radi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne radi audio.......

ne znam zasto ovi mi driveri uopce nisu nis pomogli al sam se onda nekak o snaso iotkrio program koji se zove driver checkerinstoliro ga i krekiro.......

sve mi je sam instaliro osim adio koji ne valja.......

sada bih to sve trebao napraviti rucno.......

imam pitanje kako mogu unistiti vec taj postojeci driver koji je pogresno snimljen ili tako nekako jer ne mogu instalirati nanovo akoga ne obrisem......

audio je instaliran samo control panel to ne registrira.......

neznam zasto..........

sto mi je ciniti.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upiši u Google Lenovo Support, otiđi na ponuđeni link, na stranici odaberi u izbornicima svoj model i OS (podaci koje trebaš se nalaze na poleđini laptopa), u ponudi odaberi "Drivers & Software" i skini i instaliraj System Update. Jednom kad ti je System update instaliran, pokreneš ga i aplikacija sama skida i instalira sve najnovije drivere i software za tvoj Lenovo laptop. 

To je najjednostavniji i najbrži način da dovedeš laptop u optimalno stanje.

16 godina
neaktivan

Evo i link za system update.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i slike uz gornji post.

Slika 1 Slika 1
15 godina
neaktivan

sad si skidam pa cemo vidjet

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne nije pomoglo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ni registrybooster isto nijepomoglo nema pomoci.....Mršti se

ima jos ko kakvu ideju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neshvacenii kaže...

ni registrybooster isto nijepomoglo nema pomoci.....Mršti se

ima jos ko kakvu ideju

registrybooster??? Kakva je to glupost? To ti sigurno neće pomoći srediti drivere.

Prvo, za mene (a najvjerojatnije i za većinu ostalih) je normalno prvo završiti do kraja instalaciju OS-a, a onda instalirati sve ostalo.

Drugo, radio sam "clean install" OS-a (XP Pro, VB 32-bit i VU 64-bit) na svom T400 i na nećakovom SL500. Lenovo System update je radio bez ikakvih problema, čak mi je skinuo sve drivere za 64-bitnu Vistu iako nije službeno bila podržana za te modele.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice