Lenovo T400 & T500

poruka: 5
|
čitano: 5.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lenovo T400 & T500

Objavljeni su tehnicki podaci za nove Leonovo prijenosnike.

http://shop.lenovo.com/ISS_Static/merchandising/US/PDFs/t400_and_t500_datasheet.pdf

Usporedio sam dimenzije T400 sa T61 i u milimetar su iste, nisu nista dodatno smanjili dimenzije. To mi je bezbveze jel T61 reklamiraju kao jako tanki prijenosnik, sto bas i nije sa svojih 27.6 mm - 32 mm.

Drugo sto sam primjetio da T400 nece imati DisplayPort, dok ga T500 ima. Paleta procesora pocinje od P8400 2.26 GHz do T9600 2.8 GHz). Podrzana memorija je do 8 GB sto je dobro za sve koji zele vise od 4 GB na visti 64bit. Osim switchable grafike, BlueRay readera i LED displaya (sve opcionalno, naravno) ne vidim previse novosti... Isti T61 ali sa malo izmjenjenim hardwareom.

Yes, No.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lenovo T400 & T500
Vedran kaže...

Drugo sto sam primjetio da T400 nece imati DisplayPort, dok ga T500 ima. Paleta procesora pocinje od P8400 2.26 GHz do T9600 2.8 GHz). Podrzana memorija je do 8 GB sto je dobro za sve koji zele vise od 4 GB na visti 64bit. Osim switchable grafike, BlueRay readera i LED displaya (sve opcionalno, naravno) ne vidim previse novosti... Isti T61 ali sa malo izmjenjenim hardwareom.

Ma daj.... Nabrojiš 3-4 stvari (a ima ih još) koje su nove i Thinkpadi ih prije nikad nisu imali, a ti ne vidiš previše novosti.....
Što bi ti, crvenu LED-icu na Thinkpad logu i piano-black plastiku, kao kod nove SL serije? Sramota za Thinkpade, SL trebaju je ukinut prije nego što upoće izađe....
T61 nije "kao jako tanki prijenosnik", to je X300 serija....
17 godina
neaktivan
RE: Lenovo T400 & T500
exxe kaže...
Vedran kaže...

Ma daj.... Nabrojiš 3-4 stvari (a ima ih još) koje su nove i Thinkpadi ih prije nikad nisu imali, a ti ne vidiš previše novosti.....
Što bi ti, crvenu LED-icu na Thinkpad logu i piano-black plastiku, kao kod nove SL serije? Sramota za Thinkpade, SL trebaju je ukinut prije nego što upoće izađe....
T61 nije "kao jako tanki prijenosnik", to je X300 serija....
OK, uzmes T400 bez BlueRaya (koji ce k*rac poslovnom korisniku BlueRay citac, barem ne jos neko vrijeme), intergiranu grafiku, obicni screen i gdje si... Imas T61 sa drugim chipsetom i procesorom.

Meni je bezveze da nisu stavili DisplayPort na T400.

Ako pogledas T61 product sheet, na prvoj strani pise: "thinkpad® T61: WHAT HAPENS WHEN ENGINEERS OBSESS ABOUT BEIN G THIN." <- mos mislit. I onda jos novi model ima isto je*eno kuciste, nista nisu promjenili... Stari T4x je bio tanji od danasnjeg T61/T400!!!
Yes, No.
17 godina
neaktivan
Lenovo T400 & T500

Malom igrom s gornjim linkom moze se doci do specifikacija za novu R seriju:

http://shop.lenovo.com/ISS_Static/merchandising/US/PDFs/r400_and_r500_datasheet.pdf

R500 cini se kao moguci novi best buy od lenova.

0 0 hvala 0
17 godina
Lenovo T400 & T500

da, ali i dalje ostaju NAJBOLJI laptopi na svijetu!

a sada, da li je 27mm ili 32mm....

kupi onda neki fancy acer ili nešto tome slično pa pati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice