Lenovo G50-30 nadogradnja - Pomoć!

poruka: 5
|
čitano: 2.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

budući da sam do sada imao PC stolno računalo koje sam prodao i kupio prijenosnik, nisam baš upućen u mogućnosti nadogradnje istog pa mi je potrebna pomoć nekog iskusnijeg oko toga. Naime, laptorp koji ja imam je:

Lenovo G50-30, Intel N2840 Procesor, 2,14 Ghz, Intel HD grafika, 4gb RAM-a, 1TB HDD itd itd. Zanima me da li bih mogao zamijeniti postojeći procesor nekim jačim, kao i to da li bih mogao ugraditi neku malo bolju grafičku karticu? O čemu to ovisi konkretno, da li mi matična mora podržavati gore navedeno, ili šta ja znam. Ako treba napisati dodatne podatke o laptopu napisat ću jer trenutno nisam kod kuće. Svaki savjet je dobrodošao. Hvalaa :)

0 0 hvala 0
12 godina

Ostavi se ćorava posla jer i ako budeš stavio jači cpu pitanje je hoće li ga postojeći hladnjak moći ohladit.

Možeš jedino stavit SSD i dobit na performansama.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Lenovo G50-30 nadogradnja - Pomoć!

Znam da postoji taj rizik, al baš zato i pitam da vidim kakva su iskustva. U svakom slučaju hvala na mišljenju..

17 godina

Pozdrav, imam ovaj laptop i slično pitanje, pa da ne otvaram novu temu. 

Imam laptop Lenovo G50-30 ali sa 2GB RAM-a. Želio bih nadograditi sa još najmanje 2GB (ili 4) pa me interesuje kako da odaberem RAM koji mi treba, šta se gleda, kako znati tačno koji mi treba? 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Lenovo G50-30 nadogradnja - Pomoć!

-počitaš teh.specifikacije, naveden ti je tip i max.količina RAMa, ugraditi možeš sam ili u trgovini-servisu.. 90% trgovaca to radi, tvoje je samo platiti :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice