Laptop Toshiba problem low fps

poruka: 1
|
čitano: 855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Laptop Toshiba problem low fps

Pozdrav svima imam jedan problem i nadam se da ce te mi moci pomoci:

Kupio sam prije par dana laptop koji sam plation 500e nov makre toshiba satellite 

Configuracija:

Windwos 7  servise pack 1 

Procesor AMD a4-5000 APU 1.5ghz (x4) With Radeon hd Graphic card

Graphic card je 8330 HD "integrisana" u ranku sa intel hd 4000 i vise

ram 6gb ddr3

hard driver 1Tb

Znaci problem je sledeci isntalirao sam cs 1.6 i probao da igram imam 15 fpsa u borbi nikako mi nije ovo jasno (nije laptop sad bogzna sta za gaiming al bi trebao pokrenuit igrici kao cs 1.6 lagano) na netu psie da imam bolju configuraciju za 6000 % xD dok igram 5v5 fps je normlan kad pocnem 10v10 fps opada naglo 

Sledece Instalirao League of Legends fps napocektu 80-90 sve na very low (na very high) na pocetku je sve 50-55 fps cim se minioni stovri fps pada na 30 kako vrijeme odlazi meni fps sve opada tako da jedino mogu na very low sve igrati i to da u team fightu recimo u 40 minuti imam 15 fpsa :(((((( Pratio cpu usage neprelazi 30% na svim jezgrama dok je napocetku 90% nekontam nista (probao sam sve drivere od beta do pocetnih nije nista pomoglo (windows je 7 koji su mi vec oni instalirali nzm bili sta pomoglo da ja reinstalisem windows) :(

Temeprature neprelazi 55-60C na maksimum "laptop je sve ekstra brz i nimalo nesteka jer ima 6gb rama

sledeca igrica inslitao sam dota 2 ona je crashovala display drivere svake sekunde jednostavno nemoguce je bilo igrati i imao sam oko 30 fpsa napocetku psoto nikad nisam uspio preci 10 minutu (tu sam sve probao sto sam znao)

Sledeca igrica minecraft u njoj imam 10 fpsa nikako mi nije jasno kako je to moguce lol kad sam igrao na duplo slabiji kompljuterima pokretao sam one porgrame da mi vuku graficku na 100% da vidim oce crashovati i nije nikad

Eto recimo Luxor 2 igrica koja vise zahtjeva od Counter strike 1.6 barem na internetu kako sam gledao ide normlano dok cs 1.6  na 15 fps ide 

Molim vas pomognite mi jel stvarno toliko los laptop da nemoze ovako nesta pokrenuti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice