Laptop-problem

poruka: 8
|
čitano: 3.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop-problem

Pozdrav!Ovako,jucer navecer ukljucim laptop na struju i malo ga pomaknem i iskljuci se,onda skuzim da je kontakt na punjacu slab,ali vec se bio gasio palio jedno 10ak puta.nakon toga sam stavio bateriju u njega,upalim ga i nista se ne desava,kao da ga uopce nisam upalio.Jeli znate mozda u cemu je problem.Jeli mu stetilo mozda to paljenje i gasenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop-problem

Ne zna nitko sta bi moglo bit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop-problem

Ajmo iskusni forumaši,pomoć! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop-problem

koji laptop? jel baterija puna?probaj namjestit kabel i gledaj dali ce pocet punit bateriju pa onda upali kad ti svijetli indikacija punjenja!

otkup neispravne elektronike
16 godina
neaktivan
Re: Laptop-problem
starsam kaže...

koji laptop? jel baterija puna?probaj namjestit kabel i gledaj dali ce pocet punit bateriju pa onda upali kad ti svijetli indikacija punjenja!

Asus k53sv,pod moj PC,baterija je skroz prazna,kad ga stavim na punjenje sa baterijom opet nece,ali mi svijetli ona tipka za upalit,jednostavno se nista ne dogada na ekranu,samo bljesne mrvicu i to je to

13 godina
neaktivan
Laptop-problem

evo imam pitanje laptop namjeravam mijenjati ali kaze covjek da laptop ima problem evo ovako "greska čipa za napjanje na matičnoj ploči" pa sad mene zanima da li se isplati za to mijenjati i koliko kosta popravak ime laptopa je acer aspire 5535

THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Laptop-problem

Uzmi telefon i zovi servise, objasni problem pa ti budu rekli otprilike, druge nemaš, nitko to ne može točno znat isim servisa.

Valentin

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Laptop-problem

Evo ima jedan problem. Imam na laptopu Windows 8 i kad sam ga išao neki dan defragmantirat i čistit nakon toga svega na laptopu su mi se promijenile ikone za slike i muziku svaki put kad kliknem na njih pokušavajući ih otvorit piše mi: " Invalid value for registry" . Kako da sredim te ikone na prvobitno stanje da bude sve normalno. Hitno mi je!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice