Laptop preporuka

poruka: 15
|
čitano: 5.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi laptop

treba mi novi laptop i cijena mi uopste nije bitna,koristicu ga svaki dan internet filmovi igre...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laptop preporuka

Uzmi MacBook Pro ili ThinkPad T61p........ Kad ti već cijena nije bitna......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi laptop

Ako ti ne tribaju windoze, onda ovako nesto:

HP 6715b KD998ES AMD Turion64 X2 TL58 2GB 160GB DVDRW 15.4'' WXGA WiFi BT TPM FP FreeDos +HP torba

Ako zelis win, onda XP, pa ide ovako sto:

HP 6715b GB837EA Turion 64 X2 TL60 2GB 160GB 15.4'' WSXGA DVDRW DL WiFi BT 6u1 WXPP

Definitivno se koriste svakodnevno (dosad 7 kom)

17 godina
Laptop preporuka

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5530156

toshiba,odična je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop preporuka
seth kaže...

toshiba,odična je

Ovo je predobar laptop....
Da meni cijena nije problem uzeo bi ovoga.
17 godina
wifi kaže...

HP 6715b KD998ES AMD Turion64 X2 TL58 2GB 160GB DVDRW 15.4'' WXGA WiFi BT TPM FP FreeDos +HP torba

Trenutno pišem s navedenog i zadovoljan sam. cca 5100kn.
Samo nema igre na njemu ,osim click n point Smijeh
Mislim da će gospodin sa novcima poći na neku jaču Tecru.
17 godina
neaktivan
Laptop preporuka

HP 8710w Workstation Review .A da pogledaš ovu zvijer

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...
wifi kaže...

Trenutno pišem s navedenog i zadovoljan sam. cca 5100kn.
Samo nema igre na njemu ,osim click n point Smijeh
Mislim da će gospodin sa novcima poći na neku jaču Tecru.
 Vjerojatno ce uzet neki lap s nekom extra grafikom, ali za 90% slucajeva 6715b je vise nego dovoljan, u mom slucaju u verziji GB837EA zbog legalis XPP, a i ekran je 1680x1050, milina od livade!
17 godina
neaktivan
seth kaže...

toshiba,odična je

Imam ja navedeni laptop... dobro ne baš identični ali sličan... moj model je X200-15K

Uvalili su mi Vistu u početku ali sam bio jako razočaran sa njom te sam stavio sada XP SP2... Nakon velike muke sa driverima(pošto je toshibina stranica katastrofa, i zbog brzine i zbog valjanosti drivera) uspio sam postići da sve radi kako treba... drivere za grafičku sam jedva našao ali eto sad je sve ok...

Sad mi radi sve i više nego savršeno, komp se pali jako brzo, da ima brži hard bilo bi još brže ali ovo je sasvim dovoljno...

Znači laptop je ok ako možeš progutati cijenu...Smijeh

Što se tiče njegovih mana najveća je ta što se brišu slova sa tipkovnice tj. dodatni znakovi poput €{}@... tu sam stvarno ostao začuđen, za toliko cijenu to se nebi smijelo događati... ali uvijek postoji garancija...Smijeh

Isto tako ako ti je važna brzina prženja definitivno razmišljaj o nekom laptopu bez HD DVD ROM-a... ja sam isto mislio bez toga ali kad kod laptopa nema izbirljivosti...

Eto ako te još što zanima samo pitaj... naravno ako bi htio ovaj laptop... hehe

[img]http://img249.imageshack.us/img249/7576/145pf2.jpg[/img]
17 godina
neaktivan
Bruno kaže...
seth kaže...

toshiba,odična je

Ovo je predobar laptop....
Da meni cijena nije problem uzeo bi ovoga.
 Dobar laptop ali velik i prespor disk ( 4200rpm ). Zamjeniti disk i extra laptop...  Iako cijena  ...hm....
17 godina
neaktivan
hitch kaže...

treba mi novi laptop i cijena mi uopste nije bitna,koristicu ga svaki dan internet filmovi igre...

Ako ti cijena nije bitna uzmi najbolji Apple MacBook Pro. To je sigurno.
17 godina
protjeran

slažem se.čak nemora Apple MacBook Pro nego Apple MacBook.super je koliko mi se čini.ja bih jednog dana volio imat apple macbook ili onaj stolni.

17 godina
neaktivan
Laptop preporuka

uh oh. kad ti cijena uopce nije bitna uzmes najskuplji (taj mora bit i najbolji! Izlanuo se) pa ako te ne zadovoljava bacis ga u smece i krenes s sljedecim s liste... mislim stvarno... pa kad se kupuje laptop, prije kupnje treba odgovoriti i istraziti hrpu pitanja a "koristicu ga svaki dan internet filmovi igre..." je veoma daloko od toga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 20:01 (SilentException).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam loša iskustva s Toschibom ,HP-om pogotovo,preferiram zato Lenovo i Lenovo IBM-standardno jako dobri,a imam jedan stari R30 koji je kao novi,stoga tu marku jedinu priznajem ,a najskuplji iz tih serija su ujedno i najbolji(po meni)....preferiraj centrino tehnologiju jer se za laptope najviše pomučio Intel radi grijanja i pregrijavanja,naravno s dvije jezgre ,i ako hoćeš može i 64bit.Naravno odvojenu grafičku.To su sao neke smjernice..naravno ne omalovažavam niti jedan laptop ili marku ,samo navodim svoje mišljenje i prijedloge.Kod tošibe mi je LCD bio u banani,kod HP-a sve pomalo,jedino nisam isprobao Mac.Acer-to ja nikad ne bih kupio.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
Vlado kaže...

HP 8710w Workstation Review .A da pogledaš ovu zvijer

dajem glas...top of the pop!

Of all the things I lost it's my mind i miss the most
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: