pozz. zanima me sta sve trebam gledati kod kupovine gaming laptopa?! recimo koji i7 ili i5 procesor.na sta da gledam.jer ima dosta razlicitih?? recimo ako je kod kompa 560ti ili ati6950 koja je oznaka grafi kod laptopa u tom rangu? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve ovisi o novcu. Koliko imas?
nije stvar para nego recimo nesto da je u rangu mog kompa. samo da je procesor i5 ili i7 i da je grafa u rangu 560 ili 6950 (koje su to grafe na laptopima?vidim da skroz imaju drugacije oznake)
To je malo kompliciranije jer su to jake diskretne grafe za stolna racunala i nema bas pregrst onih za laptope koji bi bili u tom rangu.
Iskreno mislim da ih je svega nekoliko i da se ugavnom baziraju na 2 graficke kartice.
Ne znam sto bih ti reko... MSI, Alienware, ona ASUS-ova high end marka notebookova...
Ja bih se na tvom mjest radije zadovoljio nekim normalnijim notebookom oko 10-15k kunica, koliko vec zelis izdvojit, ali i dalje mi nije jasno sto ce ti toliko jaki laptop za igranje? Ako si entuzijast, onda idi na stolno racunalo gdje se moze sloziti svasta za pare koje imas vrtit metro 2033 i slicne igre na 60-100 fps na max na visokim rezolucijama, a za laptop si uzmi neki ASUS G75 ili slicno za 10-ak tisuca i uzivaj u pristojnim performansama.