Laptop HP 6735b FU379ES
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.297
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo sam te pratio po forumu. Svaka tema ti je MISLIM KUPITI, ŠTA MISLITE O OVOME - podsjećaš me na jednog lika iz razreda kojeg bi zatuko zbog toga tako da... ili kupi ili nemoj ili barem sve strpaj u jednu temu.
S tim se neces naigrat bogami, ja imam externu hd3470 mobility i core 2 duo t5800 pa nemogu poprave igrat cod II.
Moci ces igrat nfs underground 2,star wars battlefront i te igrice koje su izasle prije 2005 ili od novih samo neke strategije nezahtjevne npr. mislim da ces moc pokrenut starcraft II.
Taj lap ce ti se grijat jer ima athlona i neces dobiti drivere nego ces ih morat sam skinut s interneta...
Malo sam te pratio po forumu. Svaka tema ti je MISLIM KUPITI, ŠTA MISLITE O OVOME - podsjećaš me na jednog lika iz razreda kojeg bi zatuko zbog toga tako da... ili kupi ili nemoj ili barem sve strpaj u jednu temu.
ako dečko misi kupiti i ako pita tko šta misli, to je njegovo pravo, a vama kojima se nesviđa jedite g. Otvorite vi neku raspravu i pišite koliko god hoćete, imate pravo na to. ako ti se nesviđa otvorena tema , ovori drugu, i tako dalje. ovdje dečki traže pomoć vas kolega da im pomognete i savjetujete oko kupovine, i tako im objasnite zašto je nešto bolje itd, a tako i rasprava može biti dobra ako se uključi više ljudi koji nešto znaju. neznam zašto kenjate bezveze. evo imam ja jedan link na kojem možete uspoređivat po klasama grafiku za laptope.. pozdrav.. raspoređene su u stpac na sredini ekrana po klasama .. http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3450.9593.0.html