Listao sam malo teme i proučavao, ali ne mogu baš naći ono što tražim..
Tražim laptop koji će mi služiti za sve, a najmanje za igranje. Vidim kako većina traži neke gamerske laptope, e ja baš tražim neki koji nije gamerski. Služio bi za posao, kućnu upotrebu, pola godine na moru, za složit koji mali kućni filmić ili slično, čvrčkanje po netu.
Veličina 15", max. cijena 5000 kn, poželjna dobra baterija i da je lagan jer će baš poslužiti svrsi, bit će prijenosnik.
Sad tražim nešto bestbuy u tom rangu (4000-5000 kn). Znači ukoliko je neki za 4000 bestbuy, može i takav.
Slobodno navedite i gdje ste vidili da je taj laptop na nekoj akciji ili slično.
EDIT: Ukoliko ima neka ponuda i bez OS-a da uzmem, ili sa besplatnim Linuxom, može i takva dapače, ta bi bila još najbolja jer imam legalnu kopiju windowsa doma :)
Razumijem se otprilike u tehnologiju, ali ne pratim baš u zadnje vrijeme pa sam ispao iz štosa..
P.S. Ukoliko imate za preporučiti i neku varijantu što je najisplativije za uzet od mobilnog interneta (ako neki operater ima sad neku baš dobru akciju) možete preporučiti. Preferiram 10 GB prometa, a poželjno je ako postoji i neka jeftinija varijanta flat interneta. Štekao bi ga na dotični laptop (usb, pci ili koji je već utor onaj neki).
Unaprijed, puno hvala svima na trudu.