Laptop do 2500kn zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Laptop do 2500kn
Planiram si uzeti laptop iduci mjesec tamo negdje i dao mi nekih 2000/2500kn maximalno.
S obzirom da mi komp sluzi za muziku, filmove, surfanje, pisanje, tipkanje, download itd...igrice jako rijetko igram, za to bi mi uglavnom sluzio i laptop.
Stari komp mi ima 2gb rama, procesor dual core 2.60mHz, windows7, 250gb hard, mislim i da je slaba neka graficka..a vecina novih laptopa ima 500GB hard, 4GB RAM, windows10, procesor 1.60/2.00,2.40 i slicne u tom rangu cijena, tako da se nadam da mi meni to bilo ok.

E sad molim za neke preporuke:
Kao sto sam rekao:
1.Dajem max 2500kn
2. Da je sto jaci (ram, procesor)
3. Da ima vec windowse u sebi
4. Najbitnije je da trgovine gdje bih kupio laptop ima u Osijeku, zbog garancije.Jer, kupio bih ga preko neta vjerojatno, ali ako mu se desi neki kvar, da ga mogu nositi u tu trgovinu u najblize mjesto.
Znam da u Os ima chipoteke, links, centar tehnike, emmezeta, technomarket, elipso, na ekupi ima velike ponude ali nezn kako onda funkcionira garancija i gdje nosim na servis....uglavnom da cujem misljenja.
Hvala
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Laptop do 2500kn
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice