Kupnja baterije preko ebay-a?

poruka: 9
|
čitano: 7.523
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Planiram kupit bateriju za laptop preko ebay-a pa me zanima ova sadasnja sto mi je otisla je imala na sebi 4300 mAh, dali ja mogu uzet jacu od 5300 mAh da nebi nesto skodilo laptopu. Inace baterija preko ebay-a kosta 26 $, a u Hrvatskoj 700kn mislim razlika je ocita, i zanima me dali ce mi naplatit carinu na tu cijenu ako hoce kolika bih ona mogla bit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupnja baterije preko ebay-a?

Naravno da možeš. Nema veze koliko mAh ima. Glavno da ti odgovara po naponu i dimenzijama.

13 godina
neaktivan

Carina se naplaćuje ako je cijena proizvoda veća od 200 kn, tako da slobodno možeš naručiti bateriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

voltaza odgovara, samo ova jedna dimenzija me muci kako je sirinu dobio takvu...

radi se o ovoj bateriji... http://www.ebay.com/itm/8-Cell-Laptop-Battery-for-HP-Compaq-535753-001-593576-001-HSTNN-OB89-NBP8A157B1-/310405983317?pt=Laptop_Batteries&hash=item4845a36c55

Zanima me dali je namjenjena za HP ProBook 4710s, jer u naslovu pise za Compaq-u, a po specifikacijama odgovara... Sad bas gledam cijena sa dostavom je 199,82 kn oce bit carine?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 11:15 (deklok).
16 godina
deklok kaže...

voltaza odgovara, samo ova jedna dimenzija me muci kako je sirinu dobio takvu...

radi se o ovoj bateriji... http://www.ebay.com/itm/8-Cell-Laptop-Battery-for-HP-Compaq-535753-001-593576-001-HSTNN-OB89-NBP8A157B1-/310405983317?pt=Laptop_Batteries&hash=item4845a36c55

Zanima me dali je namjenjena za HP ProBook 4710s, jer u naslovu pise za Compaq-u, a po specifikacijama odgovara... Sad bas gledam cijena sa dostavom je 199,82 kn oce bit carine?

Iznad 160kn se plaća carina, imaš već temu u kojoj je već puno puta odgovoreno na sva pitanja http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
neaktivan
deklok kaže...

HP je kupio Compaq ili tako nesto. Pise ti dole da je kompatibilna s tim laptopom

12 godina
neaktivan

Kupila bih batriju za laptop preko Ebaya . Možda sam malo van teme,ali molila bih ako mi možete odgovoriti na šta sve trebam obratiti pažnju. (Radi se o laptopu Dell Inspiron 1545) Pronašla sam nekoliko za koje piše da odgovaraju za Inspiron 1545,ali voltaža je 11.1 V, dok na mojoj piše 10.8 V. Mogu li naručiti tu ili bi mogla naštetiti laptopu? Kakva su vaša iskustva s baterijama s ebaya? strah me da ne kupim nešto što ne valja. Zna li tko nekog provjrenog sellera?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
simbzara kaže...

Kupila bih batriju za laptop preko Ebaya . Možda sam malo van teme,ali molila bih ako mi možete odgovoriti na šta sve trebam obratiti pažnju. (Radi se o laptopu Dell Inspiron 1545) Pronašla sam nekoliko za koje piše da odgovaraju za Inspiron 1545,ali voltaža je 11.1 V, dok na mojoj piše 10.8 V. Mogu li naručiti tu ili bi mogla naštetiti laptopu? Kakva su vaša iskustva s baterijama s ebaya? strah me da ne kupim nešto što ne valja. Zna li tko nekog provjrenog sellera?

Mene zanima ista stvar pa ako bi netko mogao odgovoriti?

Dakle na originalnoj bateriji mi piše 10.8v, dok je na većini ebay baterija 11.1v. Zanima me bi li te od 11.1v mogle biti štetne ili je svejedno?

Can't find a better Jam!
11 godina
neaktivan

Ne mogu da budu stetne. Vazno je da odgovaraju za vas laptop i da imaju isti ili veci kapacitet jer ce duze da traju sa jednim punjenjem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice