Kabel za napajanje iskri pri uključivanju

poruka: 5
|
čitano: 9.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pozdrav,

kupila sam novi laptop (hp) i primjetila sam kad ga uključujem u struju da se pojavi iskra. znači kabel za napajanje taman prije nego uključim u utičnicu izbaci iskru. probala sam i prvo uključit u struju kabel pa lapac (i uključen i isključen) i prvo u lapac pa onda u struju. svaki put iskri. i probala sam u više utičnica, čak i na produžni. nemam loše instalacije kod kuće jer nemam problema s ostalim elektroničkim aparatima niti stolnim računalom.

treba li servisirati kabel za napajanje?

hvala puno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj sa drugim kabelom za napajanje a postoji mogucnost da je napon gradske mreze povisen pa ti onda iskri provjeri voltazu na uticnici

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kabel za napajanje iskri pri uključivanju

morat ću drugi kabel nabavit, ovo mi je prvi laptop.

a jel postoji mogućnost da laptop nastrada ako bi nastavila koristiti taj kabel?

16 godina
neaktivan

ako je kabel neispravan naravno da postoji mogucnost vjerojatno imas garanciju pa ga mozes besplatno zamjeniti u ducanu gdje si ga kupila

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 10:46 (geek_boy1).
16 godina
neaktivan
silent2611 kaže...

pozdrav,

kupila sam novi laptop (hp) i primjetila sam kad ga uključujem u struju da se pojavi iskra. znači kabel za napajanje taman prije nego uključim u utičnicu izbaci iskru. probala sam i prvo uključit u struju kabel pa lapac (i uključen i isključen) i prvo u lapac pa onda u struju. svaki put iskri. i probala sam u više utičnica, čak i na produžni. nemam loše instalacije kod kuće jer nemam problema s ostalim elektroničkim aparatima niti stolnim računalom.

treba li servisirati kabel za napajanje?

hvala puno

Ako kabel iskri znači može bit da je probila uzemljenje pa bi trebalo reklamirat kod prodavača i neka pokažeš kako ušteka da vidi kako iskri pri uključenju. Mislim, pri priključenju iskri a i isto tako može oštetit laptop i punjač. Ja mislim da je u tvoj slučaju je punjač koji može bit tvornička greška u materijalu pa i to oni trebali zamjenit drugim. I treba isprobat laptop stavit na drugi punjač ako ne iskri onda je prvotni punjač neispravna.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice