Internet na laptopu

poruka: 12
|
čitano: 6.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Internet na laptopu
pitanje

Evo dobio sam laptop, Toshiba A300-21C

Par stvari me zanima.

1) Kako imati internet na njemu? Kad sam doma onda je lako, samo se spojim u kućnu mrežu, ali kad sam u pokretu možete mi objasniti kako da imam internet?

Čuo sam za neke antenice za krađu interneta, i neki Usb-i od tele2, dajte mi to malo pojasnite molim vas.

2) kakav je laptop? za igre? koji OS da stavim?

unaprijed hvala.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na laptopu
prihvaćeno rješenje

...imaš od tele2 paket od 3 GB mjesečno za 195.00 kn plus radio frekvencija jednako 205,00

i dobiješ PCI Modem HUAWEI E 870 ili USB Modem HUAWEI E 180...ja uglavnom dve trećine

prometa ostvarujem besplatno jer uvjek u blizini ulovim nečiji signal (za to mi nije potreban nikakav paket)

...to je prednost života u zgradi ili u blizini nekog poslovnog centra...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 10:40 (Jurra).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Internet na laptopu
autorov komentar

da to mi je jasno sa krađom u zgradi, ali što kad sam u pokretu, ili na moru? kako onda do interneta?Osmijeh

16 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

da to mi je jasno sa krađom u zgradi, ali što kad sam u pokretu, ili na moru? kako onda do interneta?Osmijeh

Pa uzmes tele2 mobilni stick kao sto ti je Jurra vec rekao.
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 20:36 (BORG).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

pa ima li nešto bolje ili jeftinije, nije valjda to jedina opcija...ili je?

17 godina
neaktivan

Ja sam osobno protiv krađe tuđeg interneta...

A što se mobilnog interneta tiče, nedavno sam prošvrljao sve moguće ponude, i stvar je ovakva... VIP nudi ok, ali pokrivenost signala van gradova dosta slaba (sam trgovac je bio fer, pa mi je to rekao i preporučio nek ne kupujemNevinašce). Tele2 još slabiji signal nudi (opet sam imao sreće s poštenim trgovcem). T-com nudi dobru pokrivenost, ali najviše cijene. Budući nisam baš pobornik pretplata, jer-realno govoreći-ono što nam nude ne vrijedi plaćenoga, odlučio sam se za Simpa internet. To je uvjerljivo najskuplje rješenje, ali recimo za moje potrebe idealno - budući da na stanu koristim ADSL, i samo kad sam u pokretu ili na vikendu za surfanje i slično... 1 kn-1 MB. Užasna cijena, ali eto - sve ovisi o koliko potreba govoriš...

Pa sretno!

Karlo
16 godina
neaktivan
Internet na laptopu

uu dobar lap,buraz !

Chuck Norris ne jede med,on žvače pčele !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
karlo_tt kaže...

Ja sam osobno protiv krađe tuđeg interneta...

A što se mobilnog interneta tiče, nedavno sam prošvrljao sve moguće ponude, i stvar je ovakva... VIP nudi ok, ali pokrivenost signala van gradova dosta slaba (sam trgovac je bio fer, pa mi je to rekao i preporučio nek ne kupujemNevinašce). Tele2 još slabiji signal nudi (opet sam imao sreće s poštenim trgovcem). T-com nudi dobru pokrivenost, ali najviše cijene. Budući nisam baš pobornik pretplata, jer-realno govoreći-ono što nam nude ne vrijedi plaćenoga, odlučio sam se za Simpa internet. To je uvjerljivo najskuplje rješenje, ali recimo za moje potrebe idealno - budući da na stanu koristim ADSL, i samo kad sam u pokretu ili na vikendu za surfanje i slično... 1 kn-1 MB. Užasna cijena, ali eto - sve ovisi o koliko potreba govoriš...

Pa sretno!

isuse, cijena je da te bog sačuva omg!Smijeh 1 giga soma kuna! neću ni razmišljat šta bi se dogodilo ak bi skido filmove i igre na tome Sramim se
nije da sam baš pri parama, mislim da ću morat odabrati ovu najjeftiniju opciju...Mršti se
e još me nešto zanima. jel se taj usb dobiva sa ugovorom ili može bez ugovora, znači da mogu prestat koristit internet i plaćat ga kad god hoću?
hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 22:09 (SPAWNK4MPER ti mama).
16 godina
neaktivan
Internet na laptopu

ne baš ako uziimaš od vipa kao što ti je čovjek reko da je najbolji , ako nečeš ugovor pljuni soma kuna da dobiš stick bez ugovora a ako očeš ovo drugo ni to ti nije nešto bolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na laptopu

UFFF,sry dupli post (neš se desilo)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 22:46 (nicash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na laptopu

...ma najbolje ti je ovo napisano (imaš od tele2 paket od 3 GB mjesečno za 195.00 kn plus radio

frekvencija jednako 205,00 i dobiješ PCI Modem HUAWEI E 870 ili USB Modem HUAWEI E 180 uz

ugovor na godinu dana).

A što se tiče priča o signalu korisnici imaju iste probleme sa bilo kojim...ja koristim tele 2

i do sad nisam imao nikakve probleme...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 23:45 (Jurra).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Koliko znam,treba imati WiFi karticu u sebi,ili taj USB.S druge strane veze bežični modem.Napravi konekciju u Windows-u(New connection),podaci od telecom-a i to bi bilo to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice