HP ProBook 455

poruka: 34
|
čitano: 14.430
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
HP ProBook 455

Ja se izvinjavam, ali treba mi hitno vasa pomoc

kupio sam ovaj laptop pre nekih 3 meseca i poceo je jako da se greje, mislim da ima prasine na ventilatoru ali ja ne znam kako da otvorim ovaj laptop da li mi moze neko objasniti ili slikati

Inace laptop je zaista dobar, nazalost ja deb*l koji je uzeo sa samo dva jezgra, a4-4300M sa 8750 2g ali koliko sam shvatio moze da se zameni za bolji procesor za nekih 40,50e

jos jednom unapred hvala zaista mi je potrebna pomoc pretrazio sam google ali nisam nigde nasao

0 0 hvala 0
17 godina
HP ProBook 455

Nemoj sam otvarati da ne izgubiš jamstvo. Odnesi u servis.

Ono što možeš sam napraviti je da skineš donji poklopac i vidiš u kakvom stanju je ventilator. Možeš i usisati ako ima prašine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: HP ProBook 455
notthing pomoc kaže...

Ja se izvinjavam, ali treba mi hitno vasa pomoc

kupio sam ovaj laptop pre nekih 3 meseca i poceo je jako da se greje, mislim da ima prasine na ventilatoru ali ja ne znam kako da otvorim ovaj laptop da li mi moze neko objasniti ili slikati

Inace laptop je zaista dobar, nazalost ja deb*l koji je uzeo sa samo dva jezgra, a4-4300M sa 8750 2g ali koliko sam shvatio moze da se zameni za bolji procesor za nekih 40,50e

jos jednom unapred hvala zaista mi je potrebna pomoc pretrazio sam google ali nisam nigde nasao

3 mjeseca...dakle,nema teorije da ima prasine ,osim ako nisi usisavao sobu njime,a posto ne znas to sttrucno raditiiskoristi svoju garanciju...

15 godina
HP ProBook 455

Uskoro mi istječe garancija za navedeni laptop, isplati li se produžiti je?

Ako da, na koliko, 24 ili 36 mjeseca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice