HP ProBook 4515s

poruka: 4
|
čitano: 4.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP ProBook 4515s

Zanima me kakav je doticni prijenosnik ?

To je novi model, s obzirom na cijenu (oko 3600 kn) nije to nekakva velika kvaliteta, ono sta sam procitao na netu je da je jako bucan i to je ono sta mi nikako ne pase.

Ukoliko je netko vlasnik iili je imao prilike koristit ga bili bi lijepo da kaze par rijeci

tks/Igor 

0 0 hvala 0
17 godina
HP ProBook 4515s

Naravno da je bučan kad je amd turion.

Moje je iskustvo sa AMD da se jako grije otuda i velika buka tako da ja preporučujem svakako Intelove Core arhitekture koje malo griju i ne čuješ ih da rade.

A gdje dođe 3600kn?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 17:54 (Exploder).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP ProBook 4515s
Exploder kaže...

Naravno da je bučan kad je amd turion.

Moje je iskustvo sa AMD da se jako grije otuda i velika buka tako da ja preporučujem svakako Intelove Core arhitekture koje malo griju i ne čuješ ih da rade.

A gdje dođe 3600kn?

Ne laprdaj, jesi radio ti na tom prijenosniku ili ti je svaki prijenosnik s turionom bucan iako se grije mozda ( da dobro si procitao MOZDA) par stupnjeva vise od intela i to uvelike ovisi o arhitekturi samog laptopa???

@autor ove teme :) - laptop je za te novce dosta dobar, nije nista bucniji od ostalih prijenosnika, tj sve je to u granicama normale...

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
RE: HP ProBook 4515s

apropo procesora, ne virujen da ce ti buka/toplina predstavljat prevelik problem... svi se laptopi vise manje primjetno griju (pa i npr. intelov p8400 koji je dosta stedljiv)... ono sto meni na tom laptopu (citavoj seriji) smeta je preeeesiroki ekran (taj omjer 1366x768 mi nikako ne pase) i uzasan osjecaj na tipkama koje nisu nimalo zaobljene na rubovima... ali ako ti to odgovara ok... meni je i dalje draza ona serija 6735b...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice