HP pavilion g7-2300sm driveri

poruka: 5
|
čitano: 7.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

pozdrav svima

sestra mi je kupila laptop bez windowsa, znači samo dos, i instalirao sam win 7 home premium 32 bit ... 

nije dobila nikakav cd sa driverima kao što se dobije kad se kupi komp, i nemogu na internet pa da sam pokupi drivere jer

nikako da nađem network driver za taj model .. nešto sam našao ali ne odgovara, tek kasnije sam vidio da je to bilo za win 8 64 bit,

pa sad molim ako netko zna kako da to riješim, jeli mogu ostavit ovaj windows i nekako naći drivere za sedmicu ? ili da stavim osmicu ?

ti windowsi normalno rade jer sam ih imao godinu dana na jednom kompjuteru ... a drivere sam kao i svaki put instalirao sa cd-a od matične ..

evo to je točno taj laptop

http://www.hp-store.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-pavilion-g6-g7/26-prijenosna-racunala/hp-pavilion-g6--g7/1430-hp-pavilion-g7-2300sm-d2e98ea-339900-kn-akcija-

evo i tu mi nudi samo za win'8 drivere

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=5354949&lc=en&cc=hr&dlc=hr&lang=hr&cc=hr

0 0 hvala 0
13 godina

daj ss device managera

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: HP pavilion g7-2300sm driveri
16 godina
Re: HP pavilion g7-2300sm driveri

- jedna od svrha foruma i searcha je upravo da bi se pronašle teme-odgovori na takva pitanja.

-ukratko, saznaj specifikacije, npr koji lan ili wlan adapter (piše ispod ili kod baterije, na kutiji, na papirima..) intel, realtek, broadcom, atheros... + prekidač i soft-utils za kontrolu wlana.

-možeš skinuti s HPovih str za sličan model koji ima potrebne drivere, driveri mogu biti za Seven-Vistu, ponekad i za XP, bitno je da su 32bitni za 32bitni OS. Možeš ih skinuti sa str. proizvođača adaptera (jer HP zapravo ništa ne radi), ili s konkurentskog, npr Dell-Lenovo-Asus, .. bitno smao da je isti adapter, tj driver.

- ili bootaj liveOS npr ubuntu 12.04 ili miniPE.. velika šansa da će sve raditi ili barem jedan od lan-wlan, pa tad vidiš koji je uređaj-driver. Sve ostale drivere (osim mrežnih) Windows može sam pribaviti kroz update..

- ili idi ćorava koka sistemom, sve po redu, jedan mora raditi. Ako neće ni jedan, upali (prekidač ili soft), ponovi...

-btw, kupnja bez OSa i nisi dobio nikakav CD? To nije baš uobičajeno. Kao i izbor 32bit OSa (za neke modele nema uopće drivera za 32 bita, samo 64..)

-ovo je dovoljno sličan model, probaj drivere.. ili G7 -1000 Winx32, G7-2000..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
recite mi mislim kupit hp pavilion g7 ali nema windowse zanima me jeli valjs to ista s tim da je ekran 17,3 ra 4gb i hard 740

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice