HP Compaq CQ58 Pomoć!

poruka: 43
|
čitano: 54.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: HP Compaq CQ58 Pomoć!

instaliraj ove drivere ..

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?cc=us&prodNameId=5273664&prodSeriesId=5259206&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4063

ja san kupio CQ58-d04SM .. tek izaša i driveri rade za win7.. uglavnom radit će za bilo koju seriju compaq presaria cq58-neko slovo..

ralink wlan ti je za wifi a realtek za ethernet controler..

živija!

15 godina
neaktivan

Evo nekidan sam stavljao win7 6g bit na takav laptop.

Pokušao stavit win 8 64-bitne drajvere sa hp-ovih stranica i neki su radili a neki nisu.

Skinuo hirens boot, pokrenuo fini programčić za unknown devices i skinuo sa stranica proizvođača (ne HP službene stranice) drajvere za svaku komponentu pojedinačno i instalirao.

Sve radi ko curica!

11 godina
neaktivan
Ej, pozdrav vidjeh da si kupio isti model laptopa D04SM, ja ga planiram uzet, al me zanima tvoj opci dojam kakav je, ak mi mozes pomoc javi mi se na marcusodd@gmail.com

pozz
11 godina
neaktivan
HP Compaq CQ58 Pomoć!

Pozdrav,

ovih dana sam isto dobio ovaj laptop, da ga uredim, ide se za model hp compaq CQ58-351 SM..........ja sam naložio win7, a za driverje sam zvao hp pomoč, i onda su mi oni sami rekli koje driverje trebam, zajedno smo ih pronašli, skinuo , instalirao i sve radi ok..................ali imam drugi problem. Gore sam stavio Windows 7 Ultimate 64bit, practivated, izdaju septembar 2013, to znači da je aktiviran, i da su gore svi driverji do sada.......... Kad ih instaliram, oni bi trebali biti aktivirani, ali nisu...........onda sam pokušao sa Windows loaderjem by daz 2.2.1, ali isto ništa,......nemoguče ih je aktivirati.........sada razmišljam, da li ste vi aktivirali Win7 bez ikakvih problema, ili je nešto u Biosu sa ovim UEFI stvar. jer, ako je več computer pripreman za WIN8, da li je onda nemoguče piratski aktivirati Winse7????

pozzzzz, mare

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maremare kaže...

Pozdrav,

ovih dana sam isto dobio ovaj laptop, da ga uredim, ide se za model hp compaq CQ58-351 SM..........ja sam naložio win7, a za driverje sam zvao hp pomoč, i onda su mi oni sami rekli koje driverje trebam, zajedno smo ih pronašli, skinuo , instalirao i sve radi ok..................ali imam drugi problem. Gore sam stavio Windows 7 Ultimate 64bit, practivated, izdaju septembar 2013, to znači da je aktiviran, i da su gore svi driverji do sada.......... Kad ih instaliram, oni bi trebali biti aktivirani, ali nisu...........onda sam pokušao sa Windows loaderjem by daz 2.2.1, ali isto ništa,......nemoguče ih je aktivirati.........sada razmišljam, da li ste vi aktivirali Win7 bez ikakvih problema, ili je nešto u Biosu sa ovim UEFI stvar. jer, ako je več computer pripreman za WIN8, da li je onda nemoguče piratski aktivirati Winse7????

pozzzzz, mare

Kad staviš npr win 7 ako si uneo key tj. pravi ključ tokom instalaclije, nakon instalacije obavezno priključiti na internet i aktivirat key ako nije već aktivirana onlineom tada mora isti key upisat i poslat za aktivaciju.

Ukoliko si instalirao bez keya, tada probna traje 30 dana sve dok ne upišeš key. Nakon isteka, a nije aktivirana key tada vam desktop pocrni.

Nenad
11 godina
neaktivan

bok bok, nemam ja key-a, instaliram si ja to win7 koji je več key preactivated, to znači, da se piratski aktiviraju winsi......ali ne radi, radi mi na drugom kompjuteru koji nema u biosu da se sreduje UEFI, a isto onaj kompjuter ni građen za win8 koji je ovaj................pa sam mislio, da je tu neka fora, ili da je ko to riješio.........isto winse ne mogu aktivirati sa loaderjem od DAz-a 2.2.1.........a vse to mogu na drugom kompjuteru a tu ne..........pa me zanima, kako ste riješili aktivaciju na piratski način............

pozdrav, Mare

14 godina
neaktivan
maremare kaže...

bok bok, nemam ja key-a, instaliram si ja to win7 koji je več key preactivated, to znači, da se piratski aktiviraju winsi......ali ne radi, radi mi na drugom kompjuteru koji nema u biosu da se sreduje UEFI, a isto onaj kompjuter ni građen za win8 koji je ovaj................pa sam mislio, da je tu neka fora, ili da je ko to riješio.........isto winse ne mogu aktivirati sa loaderjem od DAz-a 2.2.1.........a vse to mogu na drugom kompjuteru a tu ne..........pa me zanima, kako ste riješili aktivaciju na piratski način............

pozdrav, Mare

Mare.........u potpunosti je zabranjeno na forumu....raspravljati o piratskom sadržaju ili temama.....tako da...

Something witty.
11 godina
neaktivan
HP Compaq CQ58 Pomoć!

Pozdrav kupio sma danas laptop compaq CQ58-302SM i imam problema u jer   mi se   ne prikazuje da  instaliram win  sa  cd/dvd

koliko sma  vidio  po  forumima svima je to  isti problem al  niko ne daje rješenje  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HP Compaq CQ58 Pomoć!

Kupio HP Compaq CQ58-300SM, i da, iznenadio sam se kada sam vidio da ne HP ne podržava sa driverima Windows 7..obično pazim na sve kod kupovine, ali evo, to je današnje tržište i utjecaj Microsofta koji je prisutan kod svakog ponovnog izbacivanja novog Operativnog sustava.. Navod da proizvođači nemaju ništa sa tim jednostavno ne stoji, riječ je o jednom dobro uigranoj i uplaniranoj mreži..

Na sreću sve ima svoje rješenje, driveri se riješe kad tad.. Nakon 2-3 sata mučenja na razno-raznim stranicama našao sam jednu gdje su svi driveri lijepo poredani i rade 100%.. 

http://personalcomputerdeni.blogspot.com/2013/03/compaq-presario-cq58-windows-7-drivers.html

Također, imao sam problema i sa aktivacijom Windowsa 7 zbog nekakve ugrađene blokade, ali o tome neću ovdje ;-).

1 0 hvala 0
15 godina
HP Compaq CQ58 Pomoć!

Moj ProBook 455 G1 ima drivere za sedmicu od strane HP-a....

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HP Compaq CQ58 Pomoć!

Imam HP CQ58 351SM. Kad stisnem wirles button uključi se tj isključi wi fi airplane mode..Ja želim da se kad to stisnem wlan uključi tj isključi (i promjeni boja u narancasto).Sad imam W8 a kad sam iamo w7 sve je OK radilo.. Mogu li kako promjeniti funkciju tipke ?

sve se menja sem kamenja !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HP Compaq CQ58 Pomoć!

Ne ide ni meni na probooku 455 na 8.1 isto airplane ne radi conn. manager kao na sedmici; wlan pališ/gasiš....

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi pomoć molim ! Imam ovaj laptop ali model je 351 SM. Imam win 8.1 i tocno sam skinuo svaki driver. E sad wi fi kartica stalno puca tj samo veli da wi fi mreže nisu dostipne... i signal mi je na 2-3 crtice a ruter je 2m od laptopa.. Koji driver za wi fi da skinem ? na kartici pise raillink a oni imaju za win 8.1 samo mediatek i aeros.. Ako gledam za win 8 imaju aeros i rallink....

I lan nikako da instaliram..... S oba drivera iza w8 i8.1 neće uhvatiti.. Kaj da radim  ? jer problem u winsima stosu 8.1 ? da stavim 8 ili vratim na 7 ?

sve se menja sem kamenja !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice