Evo ovako izgleda da se laptop naguto prasine a nemam garanciju pa bih ga htio ocistiti,a nikada nisam rastavljo ovaj laptop pa ako netko ima upustvo kako sve rastaviti da mi da link hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
(upute su na engleskom):
Step 1: Remove laptop battery
Step 2: There are 3 screws under the battery - remove them and remove the inline screws, 2 on the left and 2 on the right.
Step 3: On the back side of the laptop are 2 specific screws for the keyboard -remove them
Step 4: Now you can remove the front panel
Step 5: Remove the keyboard. Attention: in the right side, the keyboard is glued, you'll have to pull it carefully.
Prvo odšaradaš sve odozdola što se može odšarafat, zatim ispod baterije imaš 3 vijka ispod baterije, zatim izvadiš cd čitaš i ispod njega opet imaš 3 vijka, zatim izvadiš hard i ispod njega imaš jedan isto kao i kod wireless kartice u kutu odakle žice izlaze. Kad si to sve napravio onda prvo skineš plastiku na kojoj ti je gumb za paljenje i wireless, zatim tipkovnicu (tipkovnica ti je priljepljena pa moraš malo jače potegnit, nebrini nečeš ništa pokidat). E sad odšarafaš svaki ostali vijak koji vidiš i to ti je to. Obavezno si slikaj di je šta bilo zašarafljeno ili si zapiši jer sam prva 2-3 puta kada sam to radio svaki put ostao sa neka 3 vijka viška!
To ti je u biti sve, kad vidiš ventilator značeš dalje sam!
Nadam se da sam pomogao!