HP COMPAQ 6820s pomoc

poruka: 3
|
čitano: 5.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP COMPAQ 6820s pomoc

Evo ovako izgleda da se laptop naguto prasine a nemam garanciju pa bih ga htio ocistiti,a nikada nisam rastavljo ovaj laptop pa ako netko ima upustvo kako sve rastaviti da mi da link hvala.

ŠR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP COMPAQ 6820s pomoc
Evo ako će ti što pomoći:

(upute su na engleskom):

Step 1: Remove laptop battery

Step 2: There are 3 screws under the battery - remove them and remove the inline screws, 2 on the left and 2 on the right.

Step 3: On the back side of the laptop are 2 specific screws for the keyboard -remove them

Step 4: Now you can remove the front panel

Step 5: Remove the keyboard. Attention: in the right side, the keyboard is glued, you'll have to pull it carefully.
14 godina
HP COMPAQ 6820s pomoc

Prvo odšaradaš sve odozdola što se može odšarafat, zatim ispod baterije imaš 3 vijka ispod baterije, zatim izvadiš cd čitaš i ispod njega opet imaš 3 vijka, zatim izvadiš hard i ispod njega imaš jedan isto kao i kod wireless kartice u kutu odakle žice izlaze. Kad si to sve napravio onda prvo skineš plastiku na kojoj ti je gumb za paljenje i wireless, zatim tipkovnicu (tipkovnica ti je priljepljena pa moraš malo jače potegnit, nebrini nečeš ništa pokidat). E sad odšarafaš svaki ostali vijak koji vidiš i to ti je to. Obavezno si slikaj di je šta bilo zašarafljeno ili si zapiši jer sam prva 2-3 puta kada sam to radio svaki put ostao sa neka 3 vijka viška! {#}

To ti je u biti sve, kad vidiš ventilator značeš dalje sam! 

Nadam se da sam pomogao! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice