Hitno trebam pomoć !!!

poruka: 8
|
čitano: 1.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hitno trebam pomoć !!!

Imam laptop Fujitsu Simens Amilo 1845 D gledao sam film i odjednom se ugasio i sad se više neželi upait samo blinkne jednom i ne upali se. Tražio sam na netu odgovore nisam našao ništa što bi mi pomoglo, siguran sam da je neki trik u pitanju jer kompovi obično imaju neke svoje posebne načine paljenja.

Hvala, trebam rješenje hitno jer moram napisat praktikum.

Peace

Jura

0 0 hvala 0
17 godina
Hitno trebam pomoć !!!

Sta se desilo pa se ugasio?

I sta mislis pod tim samo jedniom blikne? ekran ili ona led pored on/off tipke?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hitno trebam pomoć !!!

Gledao sam film i odjednom se ugasio, kad ga pokušam upalit led lampica blinkne jednom i to je to.

17 godina
neaktivan
Hitno trebam pomoć !!!

Je li možda bilo nevrijeme dok si gledao film! Izgleda mi kao da je nešto skureno!

0 0 hvala 0
17 godina
Hitno trebam pomoć !!!

Jesi ga probao sa punjacem upaliti?

i jel ti bio punjac u kopcan kad se ugasio mozda je struja bateriju zdrmala. ne vidim razlog da se ugasi samo tako, ito prilikom gledanja filma. jesi imao problema s njim prije?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hitno trebam pomoć !!!

nije bilo nevrijeme, punjač je bio ukopčan

star je od 2005. 3.2Ghz, 1 Gb rama, 128 mb radeon 9600

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 14:58 (Juraj).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hitno trebam pomoć !!!

provjeri da li se lampica pali preko samo baterije ili samo punjača (izvadi bateriju).

Test da vidiš da li oboje daju napon na laptop.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hitno trebam pomoć !!!

probao sam sa baterijom ista stvar, probat ću bez baterije to nisam, izvadio sam ventilator i propuhao ga nije pomoglo, idem izvadit memoriju i vratit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice