HITNO! Problem sa mrežnim drajverom Dell

poruka: 20
|
čitano: 2.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kupio sam Dell Inspirion n5110 i imam problem nemogu da instaliram net,tačnije ETHERNET CONTROLER..kada udjem u device manager ima mi podosta upitnika što znači da mi fali drajvera, ali prvo mi treba net da ih abd skidam..skinuo sam sa dellove stranice drajvere za ethernet controler i za chipset..ali NIŠTA NEĆE OPET:(šta da radim?molim vas HITNO terba odgovor!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zar nisi dobio DVD s driverima? Ako ne znaš koji je model mrežne kartice, skini Everest pa saznaj...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HITNO! Problem sa mrežnim drajverom Dell

nisam dobio :(..ali imam ja DVD sa drajverima (univerzalnim) i uvijek dosad sam instalirao sa tog dvd-a ethernet controler,ali sad mi neće:S..a evo sad ću probati preko everesta..nadam se da ce moci iako nemam NISTA instalirano od drajvera..

14 godina

Imao sam jednog ovakog na servisu(nadogradnja sa xinXP na win7) i sve drivere sam skinuo odavde,ne pouzdam se u drivere sa cd-a(service tag ti se nalazi na području oko baterije,lako ćeš ga uočiti)

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PA i ja sam ih skidao, al mi je problem što sam instalirao mrežnu karticu al još uvijek mi pokazuje upitnik i nemogu da se prikljucim na net..:(.izvini a šta je service tag?

13 godina
neaktivan

izvini skontao sam sta je service tag

17 godina
FFORI kaže...

Kupio sam Dell Inspirion n5110 i imam problem nemogu da instaliram net,tačnije ETHERNET CONTROLER..kada udjem u device manager ima mi podosta upitnika što znači da mi fali drajvera, ali prvo mi treba net da ih abd skidam..skinuo sam sa dellove stranice drajvere za ethernet controler i za chipset..ali NIŠTA NEĆE OPET:(šta da radim?molim vas HITNO terba odgovor!

Imam isto taj laptop i sve mi je iz prve proradilo.

Takodjer i na istom laptopu od prike.

Ukucas na sluzbenim stranicama "service tag" svog laptopa i skines drivere.

13 godina
neaktivan
ja kad ukucam service tag, samo mi pokaze win7 64bit,a u mene je 32bit.i pokaze mi samo jedan drajver..molim vas ako moze pomoc oko svega ovog,vise mi je zivce pojelo :(
17 godina
FFORI kaže...
ja kad ukucam service tag, samo mi pokaze win7 64bit,a u mene je 32bit.i pokaze mi samo jedan drajver..molim vas ako moze pomoc oko svega ovog,vise mi je zivce pojelo :(

Reci koji ti je service tag pa probam ako mislis da je to ok.

13 godina
neaktivan

3WT3KP1 eto taj je service tag..

17 godina
FFORI kaže...

3WT3KP1 eto taj je service tag..

Evo, pogledaj sliku.

Imas sve drivere ali za Win 7_64bit.

17 godina

Posto imas 4GB rama savjetujem ti da instaliras Win 7_64bit radi iskoristavanja svih 4GB.

A danas-sutra posto je ram bagatela, mozda ubodes jos 4GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa sta sad da radim:( trenutno mi je instaliran win7 32bit:(i ništa mi neće da radi:(a nemam dvd od win7 64 bit:( kontao sam da prebacim na win xp sta mislis bil onda radilo ovo?

17 godina
FFORI kaže...

pa sta sad da radim:( trenutno mi je instaliran win7 32bit:(i ništa mi neće da radi:(a nemam dvd od win7 64 bit:( kontao sam da prebacim na win xp sta mislis bil onda radilo ovo?

Ako imas stavi 64 bitnu 7-cu ili Vistu i sve ce ti radit.

Ja odavno ne koristim XP osim na poslu, niti bih se vratio na njega :)

13 godina
neaktivan

nemam ni jedno ni drugo..tako da nemam blage veze sta da radim..ovo mi se jos nije desilo..odoh se odmoriti od ovog laptopa, na vrh mi se glave popeo..prijatno i hvala vam na pomoci..

17 godina
FFORI kaže...

nemam ni jedno ni drugo..tako da nemam blage veze sta da radim..ovo mi se jos nije desilo..odoh se odmoriti od ovog laptopa, na vrh mi se glave popeo..prijatno i hvala vam na pomoci..

Porbaj nesta naci ovdi

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 21:31 (Virty).
13 godina
neaktivan

Instalirao sam WIN7 64bit, uspio sam to..i većinu drajvera instalirao između ostalog instalirao sam i  realtek ethernet controler ali ista mi priča..ja stvarno ne razumijem šta je:(

17 godina
FFORI kaže...

Instalirao sam WIN7 64bit, uspio sam to..i većinu drajvera instalirao između ostalog instalirao sam i  realtek ethernet controler ali ista mi priča..ja stvarno ne razumijem šta je:(

Ajde lipo nam stavi screenshot da vidimo di je problem. {#}

13 godina
neaktivan

nemogu stavljati screenshot jer mi je na drugom kompu..da sad ne mucim se i oko toga, ali jedino ti mogu reci da kad udjem u device manager jos uvijek mi pise "ethernet controler" sa upitnikom, tj.onom žutom oznakom što znači da nije instaliran..:(..a ja "100" drajvera instalirao za njega :S..

13 godina
neaktivan

Da vam kažem evo PONOSNO da sam KONAČNO uspio srediti ove drajvere..koristio sam program UnknownDeviceIdentifier i tako pronašao pravi drajver za svoju mrežnu karticu, isplatilo se hvala Bogu..eh samo da vas pitam kada udjem u advanced settings grafičke karte, tamo gdje treba pisati ime grafičke i njena memorija, ne piše mi nVIDIA gt525 neg INTEL HD,to je integrisana u laptop koju sam instalirao ali zašto mi ne pokaže tu nvidijinu grafičku?Instalirao sam najnovije drajvere za nvidijinu grafičku sa nvidia stranice :)..pa me zanima da li to treba tako da bude??Ili treba da piše tu nvidia??Prijatno vam bilo :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice