Ciscenje laptopa i zamjena termalne paste

poruka: 7
|
čitano: 3.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Moze pomoc, gdje u Splitu mogu dati laptop da mi se ocisti od prasine i zamjeni termalna pasta. Trazim na internetu sve nesto u Zagrebu, ali za Split nista, jedino sam poslao upit u links servis, ali prije sljedeceg tjedna ne stignu. 

juka

0 0 hvala 0
15 godina

Pogledaj u Kilobit informatici na Solinskoj, odmah do basketa.

Mislim da bi ti tamo trebalo napravit kako spada, ukoliko nemaš volje to sam radit.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Bio u kilobit informatici, ocistili mi ga isti dan, promjenjena pasta, sve u najboljem redu. Temp su prije isle pod opterecenjem prko 95 stupnjeva, sad su fino do 65-70, a idle oko 40 ak. Preporuka.

juka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ciscenje laptopa i zamjena termalne paste
Juka_91 kaže...

Bio u kilobit informatici, ocistili mi ga isti dan, promjenjena pasta, sve u najboljem redu. Temp su prije isle pod opterecenjem prko 95 stupnjeva, sad su fino do 65-70, a idle oko 40 ak. Preporuka.

koliko para ako se smi znat? sveukupno...

13 godina
neaktivan
150kn
juka
15 godina

to nije puno.

no možda i naplaćuju po laptopu, jer nije svaki isto rastavit i očistit.

no ako je to samo 150 kn kao paušal za svaki laptop, definitivno nije puno

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
13 godina
neaktivan
Po meni je ok cijena, u linksu bi trazili vise a i cekao bi makar tjedan dana kako su mi odgovorili. Ode sam se javio na mail navecer da bi sutra dosao, nije bilo nikakve frke, kao moze kad god dodem, dosao sutra ostavio par sati dok sam nesto obavio jos u gradu i preuzeo laptop. Vidi se da je ociscen jer je u mene bas se bilo skupilo prasine, sad sam jos premjestio laptop u sobu gdje je malo hladnije i sad mi je u loadu temp 50ak, jos i narucio neki cooler( zgodno mi je i kao stalak a usput ce jos malo hladit). Sbe u svemu ugodno iskustvo, postena cijena, i kvalitetan rad
juka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice