Baterija

poruka: 6
|
čitano: 1.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Baterija

Dal je istina ako je laptop stalno na punjacu do to skodi bateriji tj da ona ima sve slabiji kaoacitet s vremenom.??? I moze malo strucnije pojasnjenje toga zanima me aako je to istina zasto se to dogada?

0 0 hvala 0
12 godina
Baterija

- Da to je istina.

- Najbolje bi bilo kada bi izvadio bateriju i stavio je na neko mjesto gdje drzis neke stvari i cuvas je.

- Tako ja radim, znaci samo je problem ako nema baterije (logicno) i ako iskopcamo onaj punjac iz laptopa.. laptop ce se ugasiti. 

Lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Baterija

Da li netko zna mozda gdje naci zamjensku bateriju za HP Pavillion G7 2210sm i koliko košta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Baterija
hahhaajaads kaže...

- Da to je istina.

- Najbolje bi bilo kada bi izvadio bateriju i stavio je na neko mjesto gdje drzis neke stvari i cuvas je.

- Tako ja radim, znaci samo je problem ako nema baterije (logicno) i ako iskopcamo onaj punjac iz laptopa.. laptop ce se ugasiti. 

Lp.

ovo ti baš i nije dokazana tvrdnja.... da nenavodim sad razne linkove i sitove...

baterija u laptopu može bit konstantno, potrebno ju je recimo svakih 30 dana ispraznit i napunit da se njena forma održi što duže.

imam Alienware 17R4 i na ovaj način korištenja baterija i danas drži čitavih 45 minuta {#}, kao i kad je bio kupljen.

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
11 godina
neaktivan
Baterija

Za bateriju je najbolje da odradjuje ciklus praznjenja i punjenja. Jednostavno, kada je puna iskljuci punjac i obratno.

PS: ja imam jedno pitanje. Da li je bolje izvaditi bateriju kada igram igrica ? da li joj steti to ? 

Znam da vrucina steti, ali u mom slucaju vrucina ne dolazi do baterije. 

0 0 hvala 0
12 godina
Baterija

Ma ja be igram bas igrice na laptopu igrao sam tombraidera i malo ac4. Sljedeci tjedan dolazi ps4 pa cu ga imat samo za surfanje. Ja imam laptop od 9 mjeseca mislim i nisam jos ni jednom sipraznio bateriju. Skoro uvjek je u punjacu. Evo jucer sam ju bas isprobao. Na high performance surfao sam dva sata al tocno dva sata. Citao vijesti po raznim portalima, a od tih dva sata sat i pol youtube video.

kad sam ga ugasio imao je jos 40% baterije ja mislim da je to jako dobro. Od sad cu ju punit i praznit bar jednom tjedno. Zao mi je shebat bateriju. Dal su nove zamjenske ili original.

radi se o dell inspirionu i5. Kolko sam citao dell ima neke procesore koji trose malo struje moj konkretno 17w mislim

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice